Verso 100/121

Kahden kerroksen kompakti ja monipuolisesti muokattava koti tuo elämänlaatua tiiviisti rakennetuille kaupunkialueille ja pienille tonteille.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, WC, VH, ARKIET, PE, S
Huoneistoala
100 m2
Kerrosala
121 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kahden kerroksen kompakti tilaihme tuo elämänlaatua tiiviisti rakennetuille kaupunkialueille ja pienillekin tonteille. Monipuolisesti muokattava talomalli muuntuu myös helposti tontin ja toiveidenne mukaan.

Kastellin Verso 100/121 -talomalli on kompakti kaksikerroksinen koti, jonka suunnittelimme tarjoamaan asumisen laatua sekä arkea helpottavia tilaratkaisuja tiiviisti rakennetuille kaupunkialueille ja pienille tonteille.

Sisäänkäynti on talon päätyseinällä. Kotiintulijoita tervehtii heti eteisen rinnalla talven ulkovaaterumbalta pelastava vaatehuone/arkieteinen. Viihtyisät oleskelutilat alakerran avarine olokeittiöineen on sijoitettu kodin toisen päädyn rauhaan. Talo sopiikin hyvin kapeille tonteille, sillä suurimmat ikkunapinnat on suunniteltu avautumaan pääasiallisesti päätyjen suuntaan. 

Joustava talomalli tarjoaa kuitenkin monia muokkausvaihtoehtoja erilaisille tonteille: luonnonvalossa kylpevien oleskelutilojen avautumissuuntaa sekä terassin sijoittelua voi helposti muuttaa talon sivuille. Kodin päätyyn on saatavilla iso katettu terassi, jolle katoksen rimoitus tuo mukavasti tervetullutta näkösuojaa ja yksityisyyttä tiiviisti rakennetuilla alueilla.

Kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna sijaitsevat käytännöllisesti alakerrassa, kun taas yläkerta on pyhitetty levollisille, hyvin nukutuille öille kolmen makuuhuoneen voimin. Yläkerrasta löytyy lisäksi kätevä vaatehuone sekä wc, johon mahtuu helposti myös suihku perheen aamuruuhkaa ja iltatoimia helpottamaan.

Talomalli sopii tyyliltään hyvin nykyaikaisille pientaloalueille, mutta myös vanhempien asuinalueiden täydennykseksi.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Verso

Fiksu alku omakotitaloasumiseen

Verso on koti, jossa on kaikki mitä tarvitset – ei mitään ylimääräistä. Verso-mallisto on edullinen ja soveltuu muunneltavuutensa ansiosta hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin ja kodiksi eri-ikäisille perheille. Verso on yksi suosituimmista mallistoistamme, ja on osoittanut toimivuutensa käytännössä.

Muuntele mielesi mukaan

Haluatko yhden huoneen lisää tai vaikka terassin olohuoneen yhteyteen? Verso edustaa modernia, eurooppalaista asumistapaa, johon ei automaattisesti kuulu saunaa. Halutessasi voit kuitenkin sisällyttää saunan pesutilojen yhteyteen. Verso on myös suunniteltu kasvamaan pituutta ja lisää neliöitä. Voit varustaa Versosi myös autokatoksella tai -tallilla.

Huippuedullisella mallistolla haaveista totta

Omakotitaloasumisen ei tarvitse käydä kukkarolle, kun keskitytään oleellisiin asumisen asioihin, ja tilaratkaisut on suunniteltu fiksusti. Myös muunneltavuus tuo kustannustehokkuutta. Verso-kodin hinta on uskomattoman edullinen.

Myös oivallinen loma-asunto

Verso muuntautuu helposti erilaisiin elämäntilanteisiin toimien myös oivallisesti kakkoskotina tai loma-asuntona.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi