Verso 126/148

Rakastetun rintamamiestalon nykyaikainen ja ekologinen vastine moderniin asumiseen. Yläkerralla tai ilman.

Huonekuvaus
5H, K, KHH, 2 WC, VH, PE, S
Huoneistoala
126 m2
Kerrosala
148 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Rakastettujen rintamamiestalojen nykyaikainen vastine modernin asumisen herkuilla. Klassisen kaunis ja fiksusti suunniteltu puolitoistakerroksinen kaupunkikoti löytyy myös yhden kerroksen versiona.

Ansiokas suunnittelu on toimivan kodin A ja O. Kompakteista ulkomitoistaan huolimatta Verso-mallissa on ilahduttavan paljon tilaa nauttia kotoilusta. 

Alakerta tarjoaa avarat oleskelutilat modernin avoimella keittiöratkaisulla. Käytännöllisen keittiösaarekkeen ansiosta laskutila ei lopu kesken, eikä kokki joudu jäämään paitsi seurustelusta herkkujen loihdinnan aikana. Takka on kodin lämmin ja tunnelmallinen sydän, joka toimii oleskelutilojen eleganttina tilanjakajana.

Kodin neljästä makuuhuoneesta kaksi löytyy alakerrasta ja kaksi isoa yläkerrasta. Lisäksi yläkertaan on suunniteltu arkea sujuvoittava vaatehuone, wc sekä aulatila, johon voi sijoittaa vaikkapa rauhallisen työpisteen etätöitä, opiskelua tai lasten askarteluhetkiä varten.

Alakerrassa sauna, pesutilat ja pukeutumistilaa tarjoava kodinhoitohuone on sijoitettu talon päätyyn, josta on helppo tassutella suojaisalle pihapuolen terassille vilvoittelemaan.

Kauppiaidemme kanssa helposti muokattava talomalli sopii monenlaisille tonteille haja-asutusalueilta urbaaneihin ympäristöihin.

Talomalli on saatavissa myös yksikerroksisena ratkaisuna, katso Verso 89/102.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Verso

Fiksu alku omakotitaloasumiseen

Verso on koti, jossa on kaikki mitä tarvitset – ei mitään ylimääräistä. Verso-mallisto on edullinen ja soveltuu muunneltavuutensa ansiosta hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin ja kodiksi eri-ikäisille perheille. Verso on yksi suosituimmista mallistoistamme, ja on osoittanut toimivuutensa käytännössä.

Muuntele mielesi mukaan

Haluatko yhden huoneen lisää tai vaikka terassin olohuoneen yhteyteen? Verso edustaa modernia, eurooppalaista asumistapaa, johon ei automaattisesti kuulu saunaa. Halutessasi voit kuitenkin sisällyttää saunan pesutilojen yhteyteen. Verso on myös suunniteltu kasvamaan pituutta ja lisää neliöitä. Voit varustaa Versosi myös autokatoksella tai -tallilla.

Huippuedullisella mallistolla haaveista totta

Omakotitaloasumisen ei tarvitse käydä kukkarolle, kun keskitytään oleellisiin asumisen asioihin, ja tilaratkaisut on suunniteltu fiksusti. Myös muunneltavuus tuo kustannustehokkuutta. Verso-kodin hinta on uskomattoman edullinen.

Myös oivallinen loma-asunto

Verso muuntautuu helposti erilaisiin elämäntilanteisiin toimien myös oivallisesti kakkoskotina tai loma-asuntona.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi