Verso 84/103

Hyvin kapeillekin kaupunkitonteille istuva koti tarjoaa nykyaikaiset arjen mukavuudet kahdessa kerroksessa.

Huonekuvaus
3H, K, KHH, WC, VH, VAR, PE, S
Huoneistoala
84 m2
Kerrosala
103 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Erittäin kapeillekin kaupunkitonteille istuva, ekologisesti suunniteltu omakotitalo tarjoaa nykyaikaiset arjen mukavuudet kahdessa kerroksessa. Talomalli on myös helposti muokattavissa tontin mukaan.

Haaveiletko kaksikerroskodista, mutta tontin koko tuntuu haastavalta? Ei hätää. Taitava suunnittelutiimimme loihti mahdottomalta tuntuvasta totta. 

Verso 84/103 -talomalli on kompakti tilaihme, joka tuo ison asumisen tuntua pienille tonteille ja tiiviisti rakennetuille kaupunkialueille. Pelkistetyn tyylikäs ulkoasu sopii ajattomuudessaan yhtä hyvin moderniin pientalomiljööseen kuin vanhempien asuinalueiden täydennykseksikin.

Koti solahtaa erityisen vaivattomasti kapeille tonteille, sillä sisäänkäynti, oleskelutilat sekä isoimmat ikkunapinnat avautuvat talon päätyjen suuntiin. Niiden sijoittelua on myös helppo muuttaa tontin mukaan vaikka talon sivuille.

Yläkerta tarjoaa kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta sekä kodinhankkijoiden ahkerasti toivoman vaatehuoneen. Sauna, pesutilat sekä kodinhoitohuone löytyvät nekin yläkerrasta, jolloin alakertaan jää mukavan paljon avaraa oleskelutilaa viihtymiseen, ruokailuun ja yhteiseen ajanviettoon. Alakerrassa on lisäksi wc sekä mukavan paljon säilytystilaa varastohuoneessa, joka toimii samalla kätevästi arkieteisenä. 

Kodin päätyyn saa ison katetun terassin, johon rimoitus tuo sopivasti yksityisyyttä urbaaneilla ja elämää sykkivillä asuinalueilla.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Verso

Fiksu alku omakotitaloasumiseen

Verso on koti, jossa on kaikki mitä tarvitset – ei mitään ylimääräistä. Verso-mallisto on edullinen ja soveltuu muunneltavuutensa ansiosta hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin ja kodiksi eri-ikäisille perheille. Verso on yksi suosituimmista mallistoistamme, ja on osoittanut toimivuutensa käytännössä.

Muuntele mielesi mukaan

Haluatko yhden huoneen lisää tai vaikka terassin olohuoneen yhteyteen? Verso edustaa modernia, eurooppalaista asumistapaa, johon ei automaattisesti kuulu saunaa. Halutessasi voit kuitenkin sisällyttää saunan pesutilojen yhteyteen. Verso on myös suunniteltu kasvamaan pituutta ja lisää neliöitä. Voit varustaa Versosi myös autokatoksella tai -tallilla.

Huippuedullisella mallistolla haaveista totta

Omakotitaloasumisen ei tarvitse käydä kukkarolle, kun keskitytään oleellisiin asumisen asioihin, ja tilaratkaisut on suunniteltu fiksusti. Myös muunneltavuus tuo kustannustehokkuutta. Verso-kodin hinta on uskomattoman edullinen.

Myös oivallinen loma-asunto

Verso muuntautuu helposti erilaisiin elämäntilanteisiin toimien myös oivallisesti kakkoskotina tai loma-asuntona.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi