Verso 89/102

Ansiokas suunnittelu on toimivan kaupunkikodin A ja O. Mallissa on yläkertavaraus, jolloin koti voi kasvaa ja elää perheesi mukana.

Huonekuvaus
3H, K, KHH, WC, PE, S
Huoneistoala
89 m2
Kerrosala
102 m2
Kerroksia
1.5

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Ansiokas suunnittelu on toimivan kodin A ja O. Käytännöllisessä ja ekologisesti suunnitellussa Verso-kodissa on kaikki mitä tarvitset, eikä ylimääräistä. Mikä nerokkainta, talomallissa on yläkertavaraus, jolloin koti voi kasvaa ja elää perheesi eri elämänvaiheiden mukana.

Kompakteista ulkomitoistaan huolimatta Verso-kodin sisällä on paljon tilaa elää ja hengittää. Ilahduttavan avarat oleskelutilat on sijoitettu talon toiselle pitkälle sivulle, jossa isot ikkunapinnat houkuttelevat luonnonvalon sisään kaikkina vuodenaikoina ja viimeistelevät klassisen kauniin kodin sopusuhtaisen ulkoasun.

Modernin avoin keittiöratkaisu käytännöllisellä saarekkeella mahdollistaa perheen ja vieraiden kanssa seurustelun ruoanlaiton lomassa. Kodin lämpimänä sydämenä on haaveidenne takka, joka toimii samalla oleskelutilojen tunnelmallisena tilanjakajana.

Sisäänkäynti, säilytystilan huomioiva eteinen sekä kodin kaksi makuuhuonetta löytyvät puolestaan talon toisen sivun rauhasta.

Sauna, pesutilat ja pukeutumistilana toimiva iso kodinhoitohuone on sijoitettu talon päätyyn, josta on helppo hilpaista suojaisalle pihapuolen terassille vilvoittelemaan.

Kauppiaidemme kanssa helposti muokattava talomalli sopii monenlaisille tonteille haja-asutusalueilta urbaaneihin ympäristöihin. Kompaktien ulkomittojensa ansiosta koti istuu kuin ajatus pienillekin kaupunkitonteille.

Talomalli on saatavana myös yläkerralla, katso Verso 126/148.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Verso

Fiksu alku omakotitaloasumiseen

Verso on koti, jossa on kaikki mitä tarvitset – ei mitään ylimääräistä. Verso-mallisto on edullinen ja soveltuu muunneltavuutensa ansiosta hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin ja kodiksi eri-ikäisille perheille. Verso on yksi suosituimmista mallistoistamme, ja on osoittanut toimivuutensa käytännössä.

Muuntele mielesi mukaan

Haluatko yhden huoneen lisää tai vaikka terassin olohuoneen yhteyteen? Verso edustaa modernia, eurooppalaista asumistapaa, johon ei automaattisesti kuulu saunaa. Halutessasi voit kuitenkin sisällyttää saunan pesutilojen yhteyteen. Verso on myös suunniteltu kasvamaan pituutta ja lisää neliöitä. Voit varustaa Versosi myös autokatoksella tai -tallilla.

Huippuedullisella mallistolla haaveista totta

Omakotitaloasumisen ei tarvitse käydä kukkarolle, kun keskitytään oleellisiin asumisen asioihin, ja tilaratkaisut on suunniteltu fiksusti. Myös muunneltavuus tuo kustannustehokkuutta. Verso-kodin hinta on uskomattoman edullinen.

Myös oivallinen loma-asunto

Verso muuntautuu helposti erilaisiin elämäntilanteisiin toimien myös oivallisesti kakkoskotina tai loma-asuntona.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi