Muuttovalmis talo

Muuttovalmis ns. avaimet käteen -talopaketti sopii sinulle, joka haluat saada mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti unelmien kodin. Valitse muuttovalmis talo, jos haluat rakennuttaa helposti ja turvallisesti joko valmiin talomallin pohjalta tai yksilöllisesti muunnellen.

1

Suunnittele unelmien koti

Valitse tarpeisiisi sopiva talo Kastellin laajasta mallistosta. Kaikkiin pohjaratkaisuihin voidaan tehdä yksilöllisiä muunnoksia ja eri mallien räätälöintimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit myös suunnitella talosi alusta loppuun itse hyödyntämällä taitavia ja kokeneita arkkitehtejamme.

Voit myös suunnitella ja tilata Play-malliston kodin Kastellin Osta talo verkosta -palvelussa. Palvelussa näet kätevästi tekemisesi valintojen hintavaikutuksen.

2

Valitse laadukkaat sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet

Tutustu Kastellin Collection-sisustuskokonaisuuteen, johon on koottu upea valikoima korkealaatuisia merkkituotteita. Valitse kotiisi sopivat materiaalit ja toteuta omat sisustusideasi. Kiintokalusteet pääset poimimaan Puustellin tyylikkäästä mallistosta. Käytettävissäsi on Puustellin laaja tuotevalikoima niin keittiöön kuin kodin muihinkin tiloihin.

3

Anna Kastellin rakentaa kotisi valmiiksi

Perustusten valamisen jälkeen talopaketti saapuu tontille. Talo pystytetään nopeasti säältä suojaan ja tehdään lämmitysvalmiiksi. Kastelli rakentaa kotisi puolestasi luovutuskuntoon ja toteuttaa sisustustyöt Collection-valintojesi mukaan.

4

Nauti uudesta kodista

Valmis koti odottaa sinua sovittuna muuttopäivänä. On aika tehdä talosta juuri sinun näköisesi ja sisustaa se kodiksi.