+

Jätä yhteydenotto­pyyntö


Lähetä

Muuttovalmis

Valitse Kastellin Muuttovalmis-talopaketti, kun haluat rakentaa helposti, nopeasti ja turvallisesti. Muuttovalmis on ns. avaimet käteen -talopaketti.

Kastellilla on Suomen laajin kokoelma muuttovalmiita talomalleja, olipa unelmiesi koti perinteinen tai moderni, 1-tasoinen, kaksikerroksinen tai L-mallin talo.

Kastellilla on Suomen laajin kokoelma muuttovalmiita avaimet käteen -talopaketteja.

Laadukkailla sisustusmateriaaleilla onnistut

Muuttovalmiin Kastelli-kodin sisustus rakentuu osaavien sisustussuunnittelijoiden laatimasta Collection-kokonaisuudesta. Toimivuus ja laadukkuus syntyvät erinomaisista materiaaleista sekä monista pienistä yksityiskohdista.

Muuttovalmis-pakettien keittiöissä on Suomen ostetuimman keittiömerkin, Puustellin kalusteet. Myös makuuhuoneiden, kodinhoitohuoneiden, eteisen ja wc:n kiintokalusteet ovat taattua Puustellin laatua. Näiden lisäksi käytettävissäsi on koko laaja Puustellin ovi- ja värivalikoima.

Tutustu Collection-kokonaisuuksiin


Runsaasti muuntelumahdollisuuksia

Muuttovalmis-kodeissa on lukemattomia muuntelumahdollisuuksia, joilla saat omasta kodistasi juuri sellaisen kuin itse haluat.

Edullisesti muuttovalmis

Kastellin valmistalon neliöt ovat tehokkaasti suunniteltuja, mikä minimoi rakennuskustannuksia. Kastellin valmistalojen varustelu ja laatu ovat huipputasoa hinnasta riippumatta: energiatiiviit ja turvalliset Kastelli-rakenteet, arkkitehtien suunnittelema toimivuus, Puustelli-kalusteet koko kotiin ja laadukkaat Collection-sisustuskokonaisuudet.

Talomallistot Economy ja Verso tarjoavat pienen budjetin avaimet käteen -taloja jokaiselle laadukkaasta omakotiasumisesta haaveilevalle.

Laatusertifioitua rakentamista

Laadustaan kiitetyt Kastellin valmistalot rakennetaan elementeistä. Kastellin huippulaatu takaa korkean jälleenmyyntiarvon vielä vuosikymmentenkin jälkeen. Kastellin toiminta on laatusertifioitu aina markkinoinnista kohteen luovutukseen saakka.

Lue lisää

Peruspaketti

peruspaketti.gif

Säästöä omalla työllä.

Kaikki Kastellin talomallit ovat saatavilla peruspakettina. Voit valita toimituksen joustavasti materiaalipaketista aina lämmitysvalmiuteen saakka. Rakenna talosi joko Pre-cut menetelmällä tai elementtitoimituksena.

 • Runsas talopakettitoimitus selkeillä ohjeilla
 • Haluamaasi vaiheeseen asennettuna
 • Joko pre-cut-toimituksena tai elementteinä
Tutustu

Viittä vaille valmis

kastelli_toimitusvaihtoehdot_viitta_vaille.png

Koti valmiina sisustettavaksi.

Viittä vaille valmis -vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat saada kotisi melkein valmiina, mutta haluat sisustaa itse. Vaativat rakentamisen vaiheet on toteutettu valmiiksi.

 • Talo on ulkopuolelta muuttovalmis
 • Kastelli toteuttaa vaativat vaiheet
 • Sisältää talotekniikan
 • Toimitus suurelementteinä
Tutustu

Muuttovalmis

kastelli_toimitusvaihtoehdot_muuttovalmis.png

Asumisvalmis koti sisältä ja ulkoa.

Kastellin muuttovalmiit talot ovat tarkkaan suunniteltuja kokonaisuuksia, jolloin rakentaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista.

 • Suomen laajin muuttovalmis
 • Ammattitaidolla toteutettu perustuksista viimeiseen listaan
 • Laatusertifioitu prosessi
 • Toimitus suurelementteinä
Tutustu

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi

Bonsky