Muuttovalmis talo

Muuttovalmis ns. avaimet käteen -talopaketti sopii sinulle, joka haluat saada mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti unelmien kodin. Valitse muuttovalmis talo, jos haluat rakennuttaa helposti ja turvallisesti joko valmiin talomallin pohjalta tai yksilöllisesti muunnellen.

 1. 1

  Suunnittele unelmien koti

  Valitse tarpeisiisi sopiva talo Kastellin laajasta mallistosta. Kaikkiin pohjaratkaisuihin voidaan tehdä yksilöllisiä muunnoksia ja eri mallien räätälöintimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit myös suunnitella talosi alusta loppuun itse hyödyntämällä taitavia ja kokeneita arkkitehtejamme.

   

 2. 2

  Valitse laadukkaat sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet

  Tutustu Kastellin Collection-sisustuskokonaisuuteen, johon on koottu upea valikoima korkealaatuisia merkkituotteita. Valitse kotiisi sopivat materiaalit ja toteuta omat sisustusideasi. Kiintokalusteet pääset poimimaan Puustellin tyylikkäästä mallistosta. Käytettävissäsi on Puustellin laaja tuotevalikoima niin keittiöön kuin kodin muihinkin tiloihin.

 3. 3

  Anna Kastellin rakentaa kotisi valmiiksi

  Perustusten valamisen jälkeen talopaketti saapuu tontille. Talo pystytetään nopeasti säältä suojaan ja tehdään lämmitysvalmiiksi. Kastelli rakentaa kotisi puolestasi luovutuskuntoon ja toteuttaa sisustustyöt Collection-valintojesi mukaan.

 4. 4

  Nauti uudesta kodista

  Valmis koti odottaa sinua sovittuna muuttopäivänä. On aika tehdä talosta juuri sinun näköisesi ja sisustaa se kodiksi.

Runsaasti muokkausmahdollisuuksia

Muuttovalmis-kodeissa on lukemattomia muuntelumahdollisuuksia, joilla saat omasta kodistasi juuri sellaisen kuin itse haluat. Lue lisää kotisi räätälöinnistä täältä.

Edullinen muuttovalmis talopaketti

Kastellin valmistalon neliöt ovat tehokkaasti suunniteltuja, mikä minimoi rakennuskustannuksia. Kastellin valmistalojen varustelu ja laatu ovat huipputasoa hinnasta riippumatta: energiatiiviit ja turvalliset Kastelli-rakenteet, arkkitehtien suunnittelema toimivuus, Puustelli-kalusteet koko kotiin ja laadukkaat Collection-sisustuskokonaisuudet .

Talomallistot Economy ja Verso tarjoavat edullisia pienen budjetin avaimet käteen -taloja jokaiselle laadukkaasta omakotiasumisesta haaveilevalle.

Kastelli Kolmedee -palvelussa voit herättää kotiunelmasi eloon. Tämän kätevän ja helpon suunnittelutyökalun avulla näet, kuinka omat valintasi muokkaavat muuttovalmiin talomallin kohta kohdalta elämäsi kompromissittomaksi kodiksi. Kokeile suosituimpia muokkausvalintoja sekä kodin ulko- että sisätiloihin, katso miltä ne näyttävät erityylisissä talomalleissamme ja ideoi, miten sinä räätälöisit kodistasi yksilöllisen. Voit käyttää Kastelli Kolmedeetä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimellasi. Palvelu on maksuton ja toimii näppärästi verkossa ilman vaivalloisia ohjelmistolatauksia.


Olisiko tämä sinulle sopivin toimitusvaihtoehto?

Kysy lisää asiantuntevilta Kastelli-kauppiailta.

Tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi