Peruspaketti

Peruspaketti sopii erityisen hyvin rakentajille, jotka haluavat rakentaa omatoimisesti tai joilla on mahdollista hyödyntää talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Selkeiden ohjeiden avulla laadukkaista materiaaleista rakentaminen on helppoa ja nopeaa.

1

Poimi valmis talomalli tai räätälöi mieleisesi

Hankkiessasi peruspaketin voit vapaasti valita mieluisan kodin Kastellin mallistosta, muunnella sen pohjaratkaisua tai antaa Kastellin arkkitehtien suunnitella täysin yksilöllisen kodin.

2

Valitse sopivin valmiusaste ja jatka rakentamista itse

Voit sopia Kastellin kanssa joustavasti eri työvaiheista, jolloin Kastellin koulutetut asentajat tekevät rakentamisen vaativimman vaiheen eli pystyttävät talosi rungon ja toteuttavat kaikki kantavat rakenteet säältä suojaan. Kastellin peruspaketti sisältää kaikki oman hankkeesi keskeiset rakennustarvikkeet. Alla olevasta taulukosta näet tarkemmin eri valmiusasteet.

3

Hyödynnä Kastelli-rakentajan Tukun edut ja sisusta yksilöllisesti

Ostaessasi peruspaketin saat lisähankintoihin selvää etua Kastelli-rakentajan omasta tukusta. Tukusta saat helposti oikean määrän tarvikkeita oikeaan aikaan, suoraan tontillesi toimitettuna. Pääset toteuttamaan omat sisustusideasi täysin vapaasti, jolloin kodista tulee sinun näköisesi.

4

Muuta uuteen kotiin ja nauti oman kätesi jäljestä

Omaan kotiin muuttaminen on palkitseva hetki, kun olet itse ahkeroinut rakentamisen parissa. On aika nauttia yksilöllisestä sisustuksesta ja luoda perheen kanssa uusia muistoja. Tervetuloa kotiin!