Viittä Vaille Valmis -talopaketti

Haluatko viimeistellä ja kalustaa kotisi tilat itse? Viittä Vaille Valmis -talopaketti on melkein valmis koti, jossa saat myös oman kädenjälkesi näkyviin. Me kastellilaiset hoidamme vaativat rakentamisen vaiheet puolestasi, ja jätämme perheellesi vapaat kädet kodin sisätilojen pintamateriaalien, kiintokalusteiden sekä kodinkoneiden hankintaan ja asentamiseen.

 1. 1

  Suunnittele unelmienne koti

  Voit valita Kastellin monipuolisesta mallistosta omiin tarpeisiisi sopivan talomallin ja pohjaratkaisun, tai löytää niistä oivalluksia yksilöllisesti muokattavaan kotiisi. Suunnitteluun kannattaa, ja on ilo, panostaa – onhan kyse perheesi tulevasta yksilöllisestä kodista.

 2. 2

  Anna meidän rakentaa puolestasi

  Hoidamme puolestasi kaikki vaativat vaiheet: Rakennamme perustukset ja talon ulkoseinät, teemme sähkö- ja LVI-asennukset sekä toteutamme talon sisäpuolelta lattian, katon ja seinät viimeistelyjä vaille valmiiksi. Toimituksen tarkemman laajuuden löydät vertailutaulukosta, josta näet myös keskeisimmät erot Muuttovalmiiseen toimitukseen. Lopullinen toimitussisältö on aina asiakaskohtainen, joten kysy ihmeessä lisää lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.

 3. 3

  Sisusta kotisi yksilöllisesti

  Viittä vaille valmis -talopaketti on helppo toteuttaa levypinnoille ja betonilattialle. Sisusta koti mieleisilläsi kiintokalusteilla ja viimeistele haluamillasi pintamateriaaleilla, tapeteilla, maaleilla, paneeleilla, laatoilla ja parketeilla. Voit hankkia sisustusmateriaaleja esimerkiksi Kastelli Collection-valikoimasta sekä Kastelli-rakentajan Tukusta, Kastelli-rakentajien ikiomasta hankintapalvelusta.

 4. 4

  Nauti perheesi uudesta kodista

  Valmiissa kodissa näkyy omien kättesi jälki. On aika laittaa huonekalut paikoilleen, järjestellä astiat keittiön kaappeihin ja pistää sauna lämpiämään. Elämä – tästä se alkaa!

Viittä Vaille Valmiin olohuone – malli Kastelli Verso

Olisiko tämä sinulle sopivin toimitusvaihtoehto?

Kysy lisää asiantuntevilta Kastelli-kauppiailta.

Tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi