Viittä Vaille Valmis

Viittä Vaille Valmis –talopaketti sopii erityisen hyvin rakentajille, jotka haluavat sisustaa itse oman makunsa mukaan. Kastelli tekee puolestasi vaativat rakentamisen vaiheet. Vain sisustaminen ja viimeistely jäävät sinulle.

1

Suunnittele unelmien koti

Voit valita Kastellin monipuolisesta mallistosta omiin tarpeisiisi sopivan talomallin ja pohjaratkaisun tai löytää niistä oivalluksia yksilöllisesti muokattavaan kotiisi. Suunnitteluun kannattaa todella panostaa. Onhan kyse sinun tulevasta kodistasi.

2

Anna Kastellin rakentaa puolestasi

Kastelli tekee puolestasi kaikki vaativat rakentamisen vaiheet: rakentaa perustukset ja talon ulkoseinät, tekee sähkö- ja LVI-asennukset sekä rakentaa talon sisäpuolelta lattian, katon ja seinät viimeistelyjä vaille valmiiksi. Toimituksen laajuus on kerrottu tarkemmin vertailutaulukossa, josta näet myös keskeisimmät erot Muuttovalmiiseen toimitukseen. Lopullinen toimitussisältö on aina asiakaskohtainen.

3

Sisusta yksilöllisesti

Viittä vaille valmis -talopaketti on helppo sisustaa levypinnoille ja betonilattialle. Sisusta ja kalusta mieleisillä tapeteilla, laatoilla, maaleilla ja paneeleilla. Voit hankkia sisustusmateriaaleja esimerkiksi Kastelli Collection-valikoimasta tai Kastelli-rakentajan Tukusta.

4

Nauti uudesta kodista

Valmiissa kodissa näkyy sinun kätesi jälki. On aika laittaa huonekalut paikoilleen ja järjestellä astiat keittiön kaappeihin. Yhteinen tarinanne on vasta alussa ja koti odottaa uusia, yhteisiä muistoja.

Viittä Vaille Valmiin olohuone - malli Kastelli Verso Viittä Vaille Valmiin olohuone - malli Kastelli Verso