ESITTELIMME SUOSITUN KUORI-MALLISTON ASUNTOMESSUILLA

KUORI-malliston koti kääriytyy kuin peitto asukkaansa suojaksi!

Kuori on 30-vuotisen talosuunnittelumme taidonnäyte – arkkitehtonisen kaunis ja hiotun käytännöllinen koti, joka kohottaa asukkaansa arjen yläpuolelle.

Kuori-mallisto on arkkitehti SAFA Eevamaria Timlinin taidokasta käsialaa. Kuori-mallisto on suunniteltu sopimaan useimmille tonteille sekä ekologisiin elämänarvoihin. Puun tuntu luo kodikkuutta ja luonnonvalo tulvii sisään. Pohjaratkaisussa on yllättäviäkin elementtejä, jotka tekevät arjesta juhlaa ja vievät kodin toimivuuden uudelle tasolle.

Esittelimme Kastellin Kuori-malliston kaksi kotia Asuntomessuilla elokuussa.

Tuhannet messukävijät ihastuivat arkkitehtonisesti toteutettuihin Kuori-malleihin, joissa korostuu arjen ruhtinaallisuus ja kodikas tunnelma.

Yhdentason Kuori 115/135 -malli kutsuu juhlavasti sisään läpi talon avautuvan sisäänkäynnin ansiosta. Kodissa on järkevä L-muotoinen pohjaratkaisu.

Asuntomessuilla oli nähtävillä myös kaksikerroksinen Kuori 125/150 -malli, jossa korostuu juhlava tunnelma. Kodin yhteiset tilat jatkuvat huomaamattomasti tilavalle terassille, joka tuo kesäisin lisää tilaa asumiseen.

Valitse Kastelli – valitse Ykkönen!

Kastelli on ollut jo 26 vuoden ajan myydyin pientalomerkki.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö.

Varaa aika oman kotisi suunnitteluun alueesi Kastelli-kauppiaalta

 • Pientalorakentamisen ykkönen jo 26 vuotta
 • Vastuullinen talotoimittaja
 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Talomallien muunneltavuus
 • Laadukkaat materiaalit
 • Talomallit jokaiseen budjettiin
 • Jokaiselle rakentajalle toimiva talotoimitus


Kuori 115/135

Kuori 115/135 -mallin pohjasuunnitelma on tehokas ja suojaava

113 m: 4H + K + RUOK + 2VH + KHH + 2WC + PE + S + TEKN

Yksitasoiseen Kuori 115/135 -malliin on valittu pohjaksi kuorimainen L-muoto. Ulkokehälle on sijoitettu makuuhuoneet ja pesutilat, jolloin kodin sydämeen tulevat keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat takkoineen.

Oleskelutiloissa sisäkatto kohoaa korkealle ja kaartuu kuorena asukkaidensa suojaksi. Talon läpi ulottuva eteistila antaa muuntojoustavuutta erilaisille tonteille, sillä pääsisäänkäynnin voi valita sisäpihalta tai ulkokehältä.

Messutaloon on valittu vaaleat sisustuspinnat, joka antaa oikeutta luonnon valolle ja tuo näin lisää tilantuntua asumiseen. Kuori-malliston harkitut muodot ja aidot materiaalit tekevät kodista ajattoman. Eläväpintainen puu tuo kodikasta mittakaavaa myös ulko-oleskeluun.

Kurkkaa vielä Kuori 115/135 -mallin pohjaratkaisut!


Kuori 115/125 messutalo

Klikkaa kuva, niin se avautuu isommaksi


Kuori 125/150

Kuori 125/150 -mallin suojaava holvimainen tunnelma jatkuu tilavalle terassille

125 m² : 4H + K + RUOK + 2VH + KHH + 2WC + S + PE + TEKN + KÄYTTÖULLAKKO

Kaksikerroksisessa Kuori 125/150 -mallissa katon muodostama kuori tulee juhlavasti esille sisätilaan kaartuvalla ja ensimmäisen kerroksen korkeuteen laskeutuvalla katolla, joka jatkuu tilavalle terassille. Yläkerran makuuhuoneesta avautuu oma parveke suojaavan kuoren alle.

Kaksikerroksinen Kuori 125/150 on kaunis talo ihasteltavaksi ulkoa ja vielä kauniimpi ja juhlavampi kokonaisuus asumiseen. Mallin pohjaratkaisu on suunniteltu myös kapeillekin tonteille sopivaksi. Heti eteistilaan astuessa koti kutsuu sisään juhlavasti avaten sisustukselliset näkymät sivulle, ylös ja ulos. Holvimainen tunnelma jatkuu portaikossa kerrosten välillä.

Tähän Asuntomessutaloon on valittu tumman ulkokuoren ja ikkunoiden kanssa sopivat sisustusvalinnat. Tammiparketti korostaa hienosti tumman sisustuksen kanssa kodin juhlavaa tunnelmaa.

Katso vielä tämän mallin pohjaratkaisut.
Kastellilla kaikki mallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeillesi sopivaksi!


Kuori 125/150 messutalo

Klikkaa kuva, niin se avautuu isommaksi


Ammattitaitoiset Kastelli-kauppiaamme ovat tukenasi unelmakotisi hankinnassa koko suunnitteluvaiheen ajan.

Luotettavalla Kastellilla on parhaat eväät ja mallit talounelmasi toteuttamiseen. Ota yhteyttä lähimpään Kastelli-kauppiaaseen ja varaa aika oman kodin suunnitteluun, vaikkapa etänä videopuhelun välityksellä. Kastelli-kauppiailla on takatastussaan lisää hyviä syitä aloittaa Kastelli-kodin rakentaminen juuri tänä kesänä.

Mitä mielenpäällä?
Kastelli-kauppiaamme vastaavat joka kysymykseen!

Ota reilusti yhteyttä alueesi Kastelli-kauppiaaseen!

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pian!

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi.
Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi