Kastellin Collection-sisustusvalikoima on tehty asiakkaita kuunnellen – tutustu vuoden 2018 tuoteluetteloon

Kastelli-talojen Collection-tuoteluettelo on jokaisen Kastellin muuttovalmiin kodin ostajan apuväline. Tuoteluettelossa on kaikki Kastellin taloihin saatavilla olevat sisustustuotteet aina seinämaaleista lattialistoihin.

Vuoden 2018 Collection-tuoteluettelo on nyt julkaistu. Uuden tuoteluettelon sisällön on suunnitellut Kastellin sisustusvastaava Annu Lahtinen yhdessä tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa.

– Collection-tuoteluettelon avulla asiakkaiden on helppo tehdä sisustusvalinnat, sillä vaihtoehdot ovat asiantuntijoiden valitsemia. Lopputulos on aina ajaton ja trendikäs, Lahtinen sanoo.

Sisustusvastaava on tarvittaessa myös talonrakentajien tukena valitsemassa uuden kodin sisustuslinjaa

– Tapauskohtaisesti katsotaan, millainen tarve kenelläkin on. Suurin osa asiakkaistamme valitsee sisustuksen täysin itsenäisesti Collection-tuoteluettelostamme , mutta toisinaan rakentajat kysyvät mielipidettäni esimerkiksi värisävyjen valinnassa.

Vuoden 2018 sisustustrendeissä on haettu inspiraatiota luonnosta

Uudessa Collection-tuoteluettelossa on otettu huomioon vuoden 2018 tärkeimmät trendit sekä asiakkaiden toiveet.

– Inspiraatiota haetaan nyt selkeästi luonnosta ja värimaailma menee entistä luonnonmukaisempaan suuntaan. Erityisesti beigen, hiekan ja ruskean eri sävyt ovat tulevana vuonna pinnalla, Lahtinen sanoo.

Skandinaavinen vaalea ja yksinkertaistettu sisustustyyli ei ole poistumassa muodista, mutta vaaleaa tyyliä tehostetaan nyt esimerkiksi syvällä vihreällä ja terrakotalla.

– Skandinaavinen ja kepeä tanskalainen sisustustyyli pitävät edelleen pintansa, mutta niiden rinnalle alkaa tulla myös runsaampia värejä ja muotoja. Vaaleiden sävyjen kanssa halutaan sekoittaa tummempia värejä, jotka tuovat terästystä myös skandinaaviseen sisustukseen.

Trendivärit ovat parhaimmillaan pieninä annoksina

– Esimerkiksi Tikkurilan vuoden 2018 väri on punasavea muistuttava ”ruukku”. Itse ottaisin tämän värin mukaan sisustukseen pienesineillä ja esimerkiksi sisustustyynyillä, Lahtinen kertoo.

Collection-tuoteluettelon avulla uuden kodin sisustusvalinnat voi tehdä turvallisesti – lopputuloksesta tulee taatusti tyylikäs.

– Collection-tuoteluettelon avulla sisustusvalintojen tekeminen on turvallista ja siten saa trendikkään ja ajattoman kodin. Kuvan Level-malliston talon sisustuksessa on selkeä ja tyylikäs värimaailma, johon on helppo yhdistää omat kalusteet. Lattia luo kodille tunnelman. Suomalaiseen makuun sopii skandinaavinen ja vaalea koti, mutta halutessaan väreillä voi leikitellä enemmänkin!

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla eduistamme ja kampanjoistamme!

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi