Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaat valitsivat Kastellin talopaketin tai avaimet käteen -valmistalon etupäässä seuraavista syistä: tilaratkaisujen sopivuus, talotoimittajan luotettavuus ja toimitusvarmuus, tuotteen ulkonäkö sekä tuotteen hinta ja laatu. Lisäksi kauppiaidemme palvelualttius sai valtakunnallisessa tutkimuksessa markkinoiden parhaan arvosanan. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV).

Asiakkaamme antavat hyvää palautetta

Rakentajatutkimuksien mukaan Kastellilla on tyytyväiset asiakkaat. Omakotirakentajatutkimuksen (2020/21 RV) mukaan Kastellilla on etupäässä tyytyväisiä asiakkaita (asiakkaista 93 % on erittäin tyytyväisiä tai melko tyytyväisiä talomyyjään).

Laatu ja asiakastyytyväisyys ovatkin asioita, josta emme halua tinkiä. Omissa asiakaskyselyissämme Kastelli-kodin hankkineet ovat arvostaneet erityisesti kauppiailtamme saamaansa asiantuntevaa palvelua ja asiakkaamme ovat antaneet paljon kiitosta asentajiemme ystävällisyydestä sekä laadukkaasta työnjäljestä.

Pylvästaulukko. Suurimmat talomerkit yksityishenkilö-rakennuttajissa %/Kpl
Kastelli on kotien ykkönen: Olemme Suomen ylivoimaisesti ostetuin talomerkki. Valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa Kastelli on pysynyt kärkisijalla jo vuodesta 1994.

Lue lisää aiheesta Siksi Kastelli

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi