Tyytyväiset asiakkaat

Kauppiaidemme palvelualttius sekä Kastellin rakentamispalvelut saivat valtakunnallisessa tutkimuksessa markkinoiden parhaat arvosanat.

Puolueettoman omakotirakentajatutkimuksen mukaan asiakkaamme valitsivat Kastellin talopaketin tai avaimet käteen -valmistalon etupäässä seuraavista syistä: tilaratkaisujen sopivuus ja hyvä talomalli, omat kokemukset tai tuttavan suosittelu, talotoimittajan luotettavuus ja toimitusvarmuus sekä yleinen laatutaso ja hyvät rakentamispalvelut. Muuttovalmistaloissa Kastelli erottui kirkkaasti edukseen toimituksen täydellisyydessä ja korkeassa valmiusasteessa. Kokonaisvaltainen kaikki yhdellä sopimuksella -palvelu koettiin Kastellin selkeäksi vahvuudeksi.

(Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV).

Asiakkaamme antavat hyvää palautetta

Omakotirakentajatutkimusten (RTS 2022/23 RV ja 2022/23 SV) mukaan Kastellilla on etupäässä tyytyväisiä asiakkaita. Laatu ja asiakastyytyväisyys ovatkin asioita, josta emme halua tinkiä.

Omissa asiakaskyselyissämme Kastelli-kodin hankkineet ovat arvostaneet erityisesti kauppiailtamme saamaansa asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua, talomallien helppoa muokattavuutta sekä toimitussisältöjen laadukkuutta. Asiakkaamme ovat antaneet paljon kiitosta avoimesta ja selkeästä hinnoittelusta sekä siitä, että Kastellilla kuunnellaan ja ymmärretään nopeasti kodinrakentajien toiveet. Vaakakupissa painaa myös Kastellin luotettavuus ja vakaus suurena toimittajana.

Yrityksen iso koko antoi luottoa, että toiminta jatkuu rakennusalan laskusuhdanteessakin. Kastellilla on laadukas vakiotoimitussisältö.

– Asiakaskysely, valintakriteerit
Kastelli on kotien ykkönen: Olemme Suomen ylivoimaisesti ostetuin talomerkki ja suurin muuttovalmiskotien toteuttaja. Valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa Kastelli on pysynyt kärkisijalla jo vuodesta 1994.

Lue lisää aiheesta Siksi Kastelli

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi