Tyytyväiset asiakkaat

Puolueettoman omakotirakentajatutkimuksen mukaan asiakkaamme valitsivat Kastellin talopaketin tai avaimet käteen -valmistalon etupäässä seuraavista syistä: tilaratkaisujen sopivuus ja hyvä talomalli, tuotteen ulkonäkö, talotoimittajan luotettavuus ja toimitusvarmuus, yleinen laatutaso sekä hyvä hinta-laatusuhde. Muutovalmistaloissa Kastelli erottui kirkkaasti edukseen toimituksen täydellisyydessä ja korkeassa valmiusasteessa. Kokonaisvaltainen kaikki yhdellä sopimuksella -palvelu koettiin Kastellin selkeäksi vahvuudeksi.

Lisäksi kauppiaidemme palvelualttius sai valtakunnallisessa tutkimuksessa markkinoiden parhaan arvosanan. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2021/22 RV).

Asiakkaamme antavat hyvää palautetta

Rakentajatutkimuksien mukaan Kastellilla on tyytyväiset asiakkaat. Omakotirakentajatutkimuksen (2021/22 RV) mukaan Kastellilla on etupäässä tyytyväisiä asiakkaita (asiakkaista 92 % on erittäin tyytyväisiä tai melko tyytyväisiä talomyyjään).

Laatu ja asiakastyytyväisyys ovatkin asioita, josta emme halua tinkiä. Omissa asiakaskyselyissämme Kastelli-kodin hankkineet ovat arvostaneet erityisesti kauppiailtamme saamaansa asiantuntevaa palvelua ja asiakkaamme ovat antaneet paljon kiitosta asentajiemme ystävällisyydestä sekä laadukkaasta työnjäljestä.

Kastelli on kotien ykkönen: Olemme Suomen ylivoimaisesti ostetuin talomerkki. Valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa Kastelli on pysynyt kärkisijalla jo vuodesta 1994.

Lue lisää aiheesta Siksi Kastelli

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi