+

Jätä yhteydenotto­pyyntö


Lähetä

Ajankohtaista

Kastelli osti Laptitecin LVI-liiketoiminnan

12.11.2019
Pientalomarkkinoiden markkinajohtaja Kastelli-talot Oy on ostanut talotekniikan suunnittelu- ja urakointiyritys Laptitec Oy:ltä sen LVI-liiketoiminnan ja Kastellin pientaloihin liittyvän sähköasennuksen

Uudet Kuorimallit syksy 2019

11.9.2019
Suosikkimallin salaisuus piilee sen huipputoimivassa designissa, joka on inspiroinut yllättäen sekä perinteisen romantiikan että modernin selkeälinjaisuuden ystäviä.

Rakentajan OmaKastelli-palvelu uudistui

19.6.2019
Kastelli-talon rakentajan ja asukkaan oma digipalvelu on uudistunut. OmaKastelli sisältää nyt entistä enemmän tarkkoja ohjeita ja neuvoja, jotka tekevät rakentamisprosessista kevyemmän.

Kastellin Kuori-mallistosta löytyy monen suomalaisen unelmakoti

24.3.2019
Kuori on Kastellin 30-juhlavuosimallisto, jonka designkodit ovat yhtä aikaa kauniita ja käytännöllisiä, moderneja ja ajattomia – aivan kuten suomalaiset toivovat.

Kuori on Kastellin 30-vuotisen talosuunnittelun taidonnäyte

6.1.2019
Uusi upea Kuori-talomallisto juhlistaa Kastellin 30-vuotista matkaa Suomen suosituimmaksi talomerkiksi. Arkkitehtonisen kaunis ja yllätyksellisellä tavalla käytännöllinen Kuori-koti on suunniteltu kohottamaan asukkaansa arjen yläpuolelle. – Kastelli

Kodin suunnittelu ja ostaminen kotisohvalta käsin onnistuu nyt myös isomman perheen tarpeisiin

6.12.2018
Laajensimme Osta talo verkosta -palvelussamme saatavilla olevaa Play-talomallistoamme nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella.

Syksyn uudet talomallit Kastellilta

5.9.2018
Olemme täydentäneet suosituimpia talomallistojamme uusilla, moderneilla talomalleilla, jotka vastaavat yhä paremmin asiakkaidemme toiveisiin.

Kastellin laadukkaat autotallit nyt kaikkien saatavilla - valmiina ratkaisuna tai räätälöitynä

12.1.2018
Kastelli on jo vuosien ajan tarjonnut autotalliosaamista Kastelli-talon rakentajien käyttöön – nyt autotallivalikoima on kaikkien muidenkin saatavilla. Kastellilta on talopakettien lisäksi mahdollista tilata autotalli- ja -katospaketteja, jotka toimitetaan precut-menetelmällä.

LEVEL – ajatonta skandinaavista designia ja ekologisesti kestäviä valintoja

12.1.2018
Kastellin uusi LEVEL-mallisto on suunniteltu ekologista, tyylikästä ja modernia omakotiasumista arvostaville. Uuden malliston arkkitehtonisena lähtökohtana on pelkistetty malli, johon on suunniteltu erilaisia syvennyksiä, kuten terasseja ja lasitettuja kuisteja.

EasyIN –kodeille myyntineuvottelija / assistentti

6.9.2017
Etsimme Vantaan toimipisteeseemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä myyntineuvottelijaa/assistenttia avustamaan EasyIN –kotien tiimiämme asuntomyynnin päivittäisissä tehtävissä.
Bonsky