Ajankohtaista

5.10.2021

Uudet Verso-malliston kodit

Verso-malliston suuri suosio perustuu toimivaan ja ekologiseen suunnitteluun, joka tarjoaa kompakteissa ulkomitoissa kaikki modernin asumisen herkut.
7.7.2021

Mediatiedote 7.7.2021: PuhtausKOTI valitsi:

-Hyvin suunniteltu ja toimiva koti tarjoaa asukkailleen turvallisen ja terveellisen sisäympäristön ilman, että sen ylläpito – hoito, huolto ja puhtaanapito – kuormittavat arkea ja vapaa-aikaa tai lisäävät asumiskustannuksia kohtuuttomasti, Puhtaustiedon toimitusjohtaja Marjatta Lausjärvi sanoo.
4.5.2021

Tule meille töihin!

Kastellilla työskentelee monia ammattilaisia useilla eri paikkakunnilla. Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä.
4.5.2021

Uudet City-malliston kodit

Toimme suomalaisten ahkerimmin toivomat modernit mukavuudet suosikkimalliston uusimpiin omakotitaloihin.
16.3.2021

Kastelli-talot Oy, tulostiedote tilikausi 2020, Final

Kastelli jatkoi kasvuaan pientalomarkkinoilla, joilla se on ollut myydyin talomerkki jo 27 vuoden ajan. Kasvuvauhti ylitti tavoitteet erityisesti kaupunkimaisen pientalorakentamisen EasyIN- ja toukokuussa 2020 lanseeratulla Hirsi-Kastelli -liiketoiminta-alueilla.
22.2.2021

Kastelli markkinajohtaja jo 27 vuotta

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat parhaiten puolestamme. Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.
4.5.2020

Hirsi-Kastelli on Kastelli-perheen uusin jäsen

Pientalojen markkinajohtaja Kastelli-talot Oy toi modernit, vastuullisesti toteutetut hirsikodit markkinoille. Hirsitaloihin erikoistunut Hirsi-Kastelli tarjoaa muuttovalmista elämänlaatua myös kaupunkilaisille.
12.11.2019

Kastelli osti Laptitecin LVI-liiketoiminnan

Pientalomarkkinoiden markkinajohtaja Kastelli-talot Oy on ostanut talotekniikan suunnittelu- ja urakointiyritys Laptitec Oy:ltä sen LVI-liiketoiminnan ja Kastellin pientaloihin liittyvän sähköasennuksen
11.9.2019

Uudet Kuorimallit syksy 2019

Suosikkimallin salaisuus piilee sen huipputoimivassa designissa, joka on inspiroinut yllättäen sekä perinteisen romantiikan että modernin selkeälinjaisuuden ystäviä.
19.6.2019

Rakentajan OmaKastelli-palvelu uudistui

Kastelli-talon rakentajan ja asukkaan oma digipalvelu on uudistunut. OmaKastelli sisältää nyt entistä enemmän tarkkoja ohjeita ja neuvoja, jotka tekevät rakentamisprosessista kevyemmän.
6.1.2019

Kuori on Kastellin 30-vuotisen talosuunnittelun taidonnäyte

Uusi upea Kuori-talomallisto juhlistaa Kastellin 30-vuotista matkaa Suomen suosituimmaksi talomerkiksi. Arkkitehtonisen kaunis ja yllätyksellisellä tavalla käytännöllinen Kuori-koti on suunniteltu kohottamaan asukkaansa arjen yläpuolelle. – Kastelli

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi