Ajankohtaista

12.9.2023

Kuluttaja etsii luotettavuutta

– Meillä on kyky auttaa talotehdaskumppaninsa taloudellisen kriisin vuoksi tyhjän päälle pudonneita rakentajia hankkeissa, joissa asiakas on tehnyt kaupat, mutta työmaavaihe ei vielä ole käynnistynyt. Heille vanhoista suunnitelmista muokataan Kastellin rakentamistavan mukainen tuote. Lopputulos noudattaa yleensä pitkälti asiakkaan alun perinkin toivomaa.
22.5.2023

Kastelli-talot ja LapWall Oyj strategiseen kumppanuuteen

KW-Componentin elementtiliiketoiminnan siirtyminen LapWallin omistukseen ei aiheuta muutoksia Kastellin toimintaan eikä sillä ole vaikutuksia Kastellin asiakkaisiin. KW-Componentin emoyhtiö Woodcomp jatkaa LapWallin ja Kastelli-talojen merkittävänä precut- ja puutuotekumppanina.
12.4.2023

Kastelli-talot Oy, tulostiedote tilikausi 2022

Hasensonin mukaan kuluttajat välttävät turhia neliöitä, arvostavat tehokkaita tilaratkaisuja ja vaativat kodiltaan energiatehokkuutta. Yritys panosti tilikauden aikana tuotekehitykseen ja lanseerasi uuden lippulaivamallistonsa Kastelli Kultarannan, joka ensiesiteltiin kesän 2022 Naantalin asuntomessuilla ja sai markkinoilta heti hyvän vastaanoton. Kastelli Energiafiksu -järjestelmä tuotiin markkinoille vastaamaan kuluttajien haluun minimoida ostoenergiatarve.
20.3.2023

Nyt aurinkopaneelijärjestelmä veloituksetta Kastelli Energiafiksuun™

Minimoi ostoenergian tarve. Tarjoamme kampanjaetuna Kastelli Energiafiksu™ -kokonaisratkaisun ostajalle aurinkopaneelijärjestelmän veloituksetta. Edun arvo on noin 9 000 euroa. Lisää säästöä syntyy päivittäin ihan vain asumalla uudessa energiafiksussa kodissa. Lue lisää.
26.8.2022

Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan

Kastelli-talojen reilu hintaturva suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousulta kodin rakentumisen aikana, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Sovittu hinta pitää, ja viemme sinut turvallisesti perille elämäsi hienoimmalla kotimatkalla. Toimi heti, hintaturva on saatavilla toistaiseksi.
26.8.2022

Kastelli-talojen palvelut ammattirakentajille

Viihtyisä ja terveellinen omakotitalo ei ole koskaan ollut yhtä haluttu, eikä luotettava ja vakavarainen talokumppani yhtä tärkeä. Meidän kastellilaisten kanssa voit olla huoletta tietäen, että kotisi valmistuu juuri kuten pitääkin ja sellaisena kuin haluat. Palvelu on meille sydämen asia ja Avainlippu suomalaisen työn merkki.
30.6.2022

Kastelli nosti rinnetalojen riman uusiin korkeuksiin

Markkinajohtajan mallistotiimi vastaa uudenlaisiin asumisen tarpeisiin nyt myös taiten suunnitelluilla moderneilla rinnetalomalleilla, jotka on piirretty mutkattoman arjen sekä asiakkaiden suosikkitoiveiden ympärille. Kodeissa on paljon muokkausvaihtoehtoja ja muunneltavia neliöitä. Uutuusmallit sopivat myös paritaloiksi.
1.4.2022

Kastellilta uudet modernin raikkaat paritalot kaupunkeihin

Tyylikkäiden Viva-paritalojen hyvä tilasuunnittelu mahdollistaa pinta-alaansa ja neliöitään väljemmän asumisen myös tiiviisti rakennetuilla taajama-alueilla. Kastellin Viva-malliston kantava ajatus on toteuttaa kokoaan avarampia koteja, jotka tarjoavat hukkaneliöiden sijaan kaiken tarpeellisen ja enemmänkin.
2.3.2022

Kastelli-talot Oy, tulostiedote tilikausi 2021

– Kotirakentajat arvostavat kumppanivalinnoissaan turvallisuutta. Pientalorakentamisalan suurin markkinahaaste oli rakennusmateriaalin, erityisesti puutavaran, hintojen poikkeuksellisen voimakas nousu. Kehitämme johdonmukaisesti prosessejamme entistä tehokkaammiksi ja pystyimme tällä hieman kompensoimaan materiaalin hintojen nousun vaikutusta ja samalla paransimme asiakastyytyväisyyttä, sanoo toimitusjohtaja Joran Hasenson.
7.1.2022

Uudet odotetut Kultaranta-mallit kotien ykköseltä

Kultaranta-kotien inspiraatio kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta, jonne talomallit istuvatkin erityisen kauniisti. Arkkitehtuuriin on tuotu elementtejä rantaluonnon vertikaaleista muodoista ja rannalle sijoitettuna koti sulautuu kauniisti meren ja horisontin linjoihin.
5.10.2021

Uudet Verso-malliston kodit

Verso-malliston suuri suosio perustuu toimivaan ja ekologiseen suunnitteluun, joka tarjoaa kompakteissa ulkomitoissa kaikki modernin asumisen herkut.
7.7.2021

Mediatiedote 7.7.2021: PuhtausKOTI valitsi:

-Hyvin suunniteltu ja toimiva koti tarjoaa asukkailleen turvallisen ja terveellisen sisäympäristön ilman, että sen ylläpito – hoito, huolto ja puhtaanapito – kuormittavat arkea ja vapaa-aikaa tai lisäävät asumiskustannuksia kohtuuttomasti, Puhtaustiedon toimitusjohtaja Marjatta Lausjärvi sanoo.
4.5.2021

Tule meille töihin!

Kastellilla työskentelee monia ammattilaisia useilla eri paikkakunnilla. Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä.
4.5.2021

Uudet City-malliston kodit

Toimme suomalaisten ahkerimmin toivomat modernit mukavuudet suosikkimalliston uusimpiin omakotitaloihin.
16.3.2021

Kastelli-talot Oy, tulostiedote tilikausi 2020, Final

Kastelli jatkoi kasvuaan pientalomarkkinoilla, joilla se on ollut myydyin talomerkki jo 27 vuoden ajan. Kasvuvauhti ylitti tavoitteet erityisesti kaupunkimaisen pientalorakentamisen EasyIN- ja toukokuussa 2020 lanseeratulla Hirsi-Kastelli -liiketoiminta-alueilla.
22.2.2021

Kastelli markkinajohtaja jo 27 vuotta

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat parhaiten puolestamme. Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.
4.5.2020

Hirsi-Kastelli on Kastelli-perheen uusin jäsen

Pientalojen markkinajohtaja Kastelli-talot Oy toi modernit, vastuullisesti toteutetut hirsikodit markkinoille. Hirsitaloihin erikoistunut Hirsi-Kastelli tarjoaa muuttovalmista elämänlaatua myös kaupunkilaisille.
12.11.2019

Kastelli osti Laptitecin LVI-liiketoiminnan

Pientalomarkkinoiden markkinajohtaja Kastelli-talot Oy on ostanut talotekniikan suunnittelu- ja urakointiyritys Laptitec Oy:ltä sen LVI-liiketoiminnan ja Kastellin pientaloihin liittyvän sähköasennuksen
11.9.2019

Uudet Kuorimallit syksy 2019

Suosikkimallin salaisuus piilee sen huipputoimivassa designissa, joka on inspiroinut yllättäen sekä perinteisen romantiikan että modernin selkeälinjaisuuden ystäviä.
19.6.2019

Rakentajan OmaKastelli-palvelu uudistui

Kastelli-talon rakentajan ja asukkaan oma digipalvelu on uudistunut. OmaKastelli sisältää nyt entistä enemmän tarkkoja ohjeita ja neuvoja, jotka tekevät rakentamisprosessista kevyemmän.
6.1.2019

Kuori on Kastellin 30-vuotisen talosuunnittelun taidonnäyte

Uusi upea Kuori-talomallisto juhlistaa Kastellin 30-vuotista matkaa Suomen suosituimmaksi talomerkiksi. Arkkitehtonisen kaunis ja yllätyksellisellä tavalla käytännöllinen Kuori-koti on suunniteltu kohottamaan asukkaansa arjen yläpuolelle. – Kastelli

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi