+

Jätä yhteydenotto­pyyntö


Lähetä

Ajankohtaista

Kastelli osti Laptitecin LVI-liiketoiminnan

12.11.2019
Pientalomarkkinoiden markkinajohtaja Kastelli-talot Oy on ostanut talotekniikan suunnittelu- ja urakointiyritys Laptitec Oy:ltä sen LVI-liiketoiminnan ja Kastellin pientaloihin liittyvän sähköasennuksen

Uudet Kuorimallit syksy 2019

11.9.2019
Suosikkimallin salaisuus piilee sen huipputoimivassa designissa, joka on inspiroinut yllättäen sekä perinteisen romantiikan että modernin selkeälinjaisuuden ystäviä.

Rakentajan OmaKastelli-palvelu uudistui

19.6.2019
Kastelli-talon rakentajan ja asukkaan oma digipalvelu on uudistunut. OmaKastelli sisältää nyt entistä enemmän tarkkoja ohjeita ja neuvoja, jotka tekevät rakentamisprosessista kevyemmän.

Kastellin Kuori-mallistosta löytyy monen suomalaisen unelmakoti

24.3.2019
Kuori on Kastellin 30-juhlavuosimallisto, jonka designkodit ovat yhtä aikaa kauniita ja käytännöllisiä, moderneja ja ajattomia – aivan kuten suomalaiset toivovat.

Kuori on Kastellin 30-vuotisen talosuunnittelun taidonnäyte

6.1.2019
Uusi upea Kuori-talomallisto juhlistaa Kastellin 30-vuotista matkaa Suomen suosituimmaksi talomerkiksi. Arkkitehtonisen kaunis ja yllätyksellisellä tavalla käytännöllinen Kuori-koti on suunniteltu kohottamaan asukkaansa arjen yläpuolelle. – Kastelli

Kodin suunnittelu ja ostaminen kotisohvalta käsin onnistuu nyt myös isomman perheen tarpeisiin

6.12.2018
Laajensimme Osta talo verkosta -palvelussamme saatavilla olevaa Play-talomallistoamme nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella.

Syksyn uudet talomallit Kastellilta

5.9.2018
Olemme täydentäneet suosituimpia talomallistojamme uusilla, moderneilla talomalleilla, jotka vastaavat yhä paremmin asiakkaidemme toiveisiin.

LEVEL – ajatonta skandinaavista designia ja ekologisesti kestäviä valintoja

12.1.2018
Kastellin uusi LEVEL-mallisto on suunniteltu ekologista, tyylikästä ja modernia omakotiasumista arvostaville. Uuden malliston arkkitehtonisena lähtökohtana on pelkistetty malli, johon on suunniteltu erilaisia syvennyksiä, kuten terasseja ja lasitettuja kuisteja.

Kastellin laadukkaat autotallit nyt kaikkien saatavilla - valmiina ratkaisuna tai räätälöitynä

12.1.2018
Kastelli on jo vuosien ajan tarjonnut autotalliosaamista Kastelli-talon rakentajien käyttöön – nyt autotallivalikoima on kaikkien muidenkin saatavilla. Kastellilta on talopakettien lisäksi mahdollista tilata autotalli- ja -katospaketteja, jotka toimitetaan precut-menetelmällä.

EasyIN –kodeille myyntineuvottelija / assistentti

6.9.2017
Etsimme Vantaan toimipisteeseemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä myyntineuvottelijaa/assistenttia avustamaan EasyIN –kotien tiimiämme asuntomyynnin päivittäisissä tehtävissä.
Bonsky