Ajankohtaista

22.2.2021

Kastelli markkinajohtaja jo 27 vuotta

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat parhaiten puolestamme. Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.
4.5.2020

Hirsi-Kastelli on Kastelli-perheen uusin jäsen

Pientalojen markkinajohtaja Kastelli-talot Oy toi modernit, vastuullisesti toteutetut hirsikodit markkinoille. Hirsitaloihin erikoistunut Hirsi-Kastelli tarjoaa muuttovalmista elämänlaatua myös kaupunkilaisille.
12.11.2019

Kastelli osti Laptitecin LVI-liiketoiminnan

Pientalomarkkinoiden markkinajohtaja Kastelli-talot Oy on ostanut talotekniikan suunnittelu- ja urakointiyritys Laptitec Oy:ltä sen LVI-liiketoiminnan ja Kastellin pientaloihin liittyvän sähköasennuksen
11.9.2019

Uudet Kuorimallit syksy 2019

Suosikkimallin salaisuus piilee sen huipputoimivassa designissa, joka on inspiroinut yllättäen sekä perinteisen romantiikan että modernin selkeälinjaisuuden ystäviä.
19.6.2019

Rakentajan OmaKastelli-palvelu uudistui

Kastelli-talon rakentajan ja asukkaan oma digipalvelu on uudistunut. OmaKastelli sisältää nyt entistä enemmän tarkkoja ohjeita ja neuvoja, jotka tekevät rakentamisprosessista kevyemmän.
6.1.2019

Kuori on Kastellin 30-vuotisen talosuunnittelun taidonnäyte

Uusi upea Kuori-talomallisto juhlistaa Kastellin 30-vuotista matkaa Suomen suosituimmaksi talomerkiksi. Arkkitehtonisen kaunis ja yllätyksellisellä tavalla käytännöllinen Kuori-koti on suunniteltu kohottamaan asukkaansa arjen yläpuolelle. – Kastelli

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi