Siksi Kastelli

12 hyvää syytä valita Kastelli

LUOTETTAVA
MARKKINAJOHTAJA

Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.

LUE LISÄÄ

Markkinoiden
laajin talomallisto

Kastellin arkkitehdit ovat tuhansien kohteiden kokemuksella luoneet markkinoiden toimivimmat talo- ja huvilamallistot, jotka on vuodesta toiseen arvostettu rakentajatutkimuksissa korkeimpaan luokkaan.

Katso talomallistot

HELPPO RÄÄTÄLÖITÄVYYS

Kastellin kaikki talopaketit ovat räätälöitävissä toiveidesi kodiksi. Voit muunnella valitsemaasi talomallia sekä tilaratkaisujen että toimitussisältöjen osalta.

Katso miten

TyytyväiSET asiakkaat

Rakentajatutkimuksissa Kastellilla on tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat valmiita suosittelemaan Kastellia myös tuttavilleen.

Lue lisää

osaavat kauppiaat

Ammattitaitoiset Kastellin kauppiaat ovat apunasi heti rakennushankkeen alusta loppuun saakka, kaikissa rakentamisen vaiheissa.

Katso video

KÄTEVÄ DIGIPALVELU RAKENTAMISEEN JA ASUMISEEN

Digitaalinen OmaKastelli-palvelu mullistaa rakentamis- ja asumiskokemuksen pitämällä sinut perillä rakentamisen etenemisestä, sekä tarjoamalla kaikki kotiasi koskevat tärkeät tiedot ajasta ja paikasta riippumatta.

Tutustu tarkemmin

tukku Helpottaa ostoja

Kastelli-rakentajan Tukku on kaikkien Kastelli-rakentajien ikioma ostopaikka, jolla on täsmälliset tiedot ja mitat talostasi tai huvilastasi.

Lue lisää

Kastelli on
KANNATTAVA sijoitus

Kastellin laatu ja turvallisuus ovat mittaamattoman arvokkaita asioita elämän tärkeimmässä hankkeessa.

Lue lisää

LaadukAS RAKENTAMINEN

Kastellin ammattitaitoiset asentajat saavat kiitosta asiakkailta. Kastellilla on noin 300 asentajaa, jotka huolehtivat, että talosi on rakennettu huolellisesti.

Lue lisää

Huippuosaavat arkkitehdit

Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi rakennuskustannuksia. Kastellin ammattitaitoiset arkkitehdit palvelevat rakentajia yksilöllisten toiveiden toteuttamisessa.

Lue lisää

Energiatehokkuuden edelläkävijä

Kastelli-talojen lämpimyys perustuu tutkittuihin ja saumattomiin rakenteisiin. Tiiviysmittauksissa talomme ovat huippuluokkaa.

Tutustu tarkemmin

vakavarainen perheyhtiö

Kastellin luottoluokitus kuuluu parhaaseen ryhmään. Kun pidämme huolta taloudestamme, sinun on helpompaa pitää huolta omastasi. Emme peri käsirahaa, jolloin voit maksaa kotisi takapainotteisesti.

Lue lisää