Luotettava markkinajohtaja

Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.

Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat omakotitalon rakentamiseen sekä kattavat palvelut rakentamisen ja asumisen ajalle.

Kastellin suureen suosioon vaikuttavat ennen kaikkea tilaratkaisujen sopivuus, talotoimittajan luotettavuus, tuotteen hinta ja tuotteen laatu. Myös Kastellin myyjien asiantuntemusta arvostetaan. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 15/16 RV.).

Vastuullinen talotoimittaja

Kastellin valmistalot ja huvilat tunnetaan korkeasta laadustaan, joka syntyy koko rakentamisen ketjussa suunnittelusta asennukseen asti.

Iso 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit

Osoituksena laadun pitävyydestä ja jatkuvasta parantamisesta Kastellille on myönnetty ISO 9001 -laatustandardi, jota yleisesti käytetään laadukkaan johtamisen ja laadukkaiden tavara- ja palvelutuotteiden merkkinä. Sertifioinnin saamiseksi ja säilyttämiseksi yrityksen tulee tarkasti noudattaa määrättyjä laadun seurannan ja varmistamisen työtapoja ja tiedon dokumentointia sekä ennenkaikkea kehittää toimintaansa jatkuvasti.

Kastellille myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti varmistaa, että Kastelli-valmistalot ja -huvilat tehdään ympäristöarvoja kunnioittaen ja kestävästi tulevaisuuteen tähdäten. Puun runsas käyttö on parasta ympäristömme säilyttämistä, sillä puurakentamisen hiilijalanjälki on todella pieni. Lisäksi puusta rakennettu Kastelli-talo toimii tehokkaana hiilinieluna, joka varastoi puuhun sitoutuneen hiilen koko sen olemassaolon ajaksi.

Yhtiön taloudellisesta vastuullisuudesta ja vakavaraisuudesta kertoo Kastelli-talot Oy:lle myönnetty AAA-luottoluokitus.

Laadun seuranta ja arviointi

Jatkuvan itsearvioinnin lisäksi myös ulkopuoliset, riippumattomat arvioijat tekevät määräaikaisarviointeja, joissa koko valmistusketjun prosesseja ja laatua seurataan ulkopuolisen silmin.