Luotettava markkinajohtaja – kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Vakavaraisuutemme on sinunkin turvasi. Kastellin kanssa unelmiesi kompromissiton koti valmistuu varmasti, turvallisesti ja ajallaan – yli 30 000 yksilöllisesti toteutetun omakotitalon ja hirsikodin kokemuksella.

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme: Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki sekä suurin muuttovalmiiden kotien toimittaja Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.1

Mitä tämä merkitsee sinulle? Paljonkin.

Turvallisuutta, huolettomuutta ja toimitusvarmuutta.

Tarjoamme poikkeuksellisen vahvat hartiat, jotka ovat tukenasi kotimatkasi kaikissa vaiheissa. Taustallamme on yli satavuotias vakavarainen perheyhtiö, Harjavalta Oy, jonka terve talouspohja tuo myös sinulle taloudellista turvaa ja huolettomuutta rakennushankkeen aikana – ja sen jälkeenkin. 

Valitsemasi talotehtaan toimitusvarmuus on ensiarvoisen tärkeää, minkä merkitys korostuu etenkin epävarmoina aikoina. Meidän kanssamme voit olla huoletta tietäessäsi, että omakotitalosi tai hirsikotisi valmistuu varmasti, turvallisesti ja juuri kuten pitääkin – halutessasi aina muuttovalmiiksi asti.

Pisimmälle vietyä palvelualttiutta

Meiltä saat luotettavaa asiantuntemusta ja tukea kotiunelmasi kaikkiin eri vaiheisiin. Tarjoamme markkinoiden laajimman, muokattavan talomalliston, monipuolisimmat tavat omakotitalon toteuttamiseen sekä kattavat palvelut niin rakentamisen kuin asumisen ajalle. Saat myös talotekniikan suunnittelun ja toteutuksen laadukkaasti saman katon alta. Tällöin lopputuloksesta tulee varmasti juuri sellainen kuin pitääkin.

  • Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan1 asiantuntemus
  • markkinoiden innokkaimmat ja palvelualtteimmat kauppiaat2
  • markkinoiden parhaaksi mielletyt rakentamispalvelut2
  • Suomen laajin, räätälöitävä talomallisto – myös Hirsi-Kastellin hirsitalot
  • Tavaralähetysten suojaus, vastaanotto ja sisäänkanto kuuluvat kauppahintaan ilman lisäveloitusta Muuttovalmis- ja Viittä Vaille Valmis -talotoimituksissa koko Kastellin ja Hirsi-Kastellin toimitussisällön osalta.
  • Sisustuspalvelu: Kastellin sisustussuunnittelijat auttavat löytämään omaan makuun ja elämäntilanteeseen sopivat, kestävät pintamateriaalit uuteen kotiin uunituoreesta Collection-sisustusvalikoimasta.
  • Elämää helpottavat ratkaisut edelläkävijältä: esimerkiksi Kastelli Energiafiksu™ minimoi ostoenergian tarpeen, kun kotisi säästää ja tuottaa energiaa puolestasi.

Kastellin suosion takana ovat tutkitusti myös tilaratkaisujen sopivuus, talojen ulkonäkö, yleinen laatutaso, korkea valmiusaste, toimitusvarmuus sekä hyvä suunnittelupalvelu, jossa kaiken saa helposti yhdellä sopimuksella.1,2 Asiakaskyselyissä olemme saaneet erityisen hyvää palautetta kauppiaiden ammattitaidosta sekä asentajien työn jäljestä ja ystävällisyydestä.

Suomen suurimpana avaimet käteen -kotien toimittajana1 meillä on vankin kokemus erilaisten kotiunelmien toteuttamisesta asiakkaidemme näköisiksi. Rakennamme yksilöllisen talosi aina muuttovalmiiksi asti pitkällä, yli 30 000 omakotitalon kokemuksella.

Vastuullinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle

Meille kastellilaisille laatu on sydämen asia. Kastellin valmistalot ja huvilat tunnetaan korkeasta laadustaan, joka syntyy koko rakentamisen ketjusta suunnittelusta asennukseen asti. Vakavaraisen ja pitkäikäisen perheyhtiömme omistajat ovat sitoutuneet kehittämään palvelua pitkäjänteisesti.

Iso 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit

Osoituksena laadun pitävyydestä ja jatkuvasta parantamisesta meille on myönnetty ISO 9001 -laatustandardi, jota yleisesti käytetään laadukkaan johtamisen ja laadukkaiden tavara- ja palvelutuotteiden merkkinä. Sertifioinnin saamiseksi ja säilyttämiseksi yrityksen tulee noudattaa tarkkaan määrättyjä laadun seurannan ja varmistamisen työtapoja, tiedon dokumentointia sekä ennen kaikkea kehittää toimintaa jatkuvasti.

ISO 14001 -ympäristösertifikaatti varmistaa, että Kastellin valmistalot ja huvilat tehdään ympäristöarvoja kunnioittaen ja kestävästi tulevaisuuteen tähdäten. Puun hyödyntäminen on parasta ympäristömme säilyttämistä, koska puurakentamisen hiilijalanjälki on erittäin pieni. Lisäksi puusta rakennettu Kastelli-koti toimii tehokkaana hiilinieluna, joka varastoi puuhun sitoutuneen hiilen koko kodin elinkaaren ajan.

Suomen Vahvimmat Platina, Kastelli-talot Oy

Laadun seuranta ja arviointi

Jatkuvan itsearvioinnin lisäksi myös ulkopuoliset, riippumattomat arvioijat tekevät määräaikaisarviointeja, joissa koko valmistusketjun prosesseja ja laatua seurataan ulkopuolisen silmin.

Lämpimästi tervetuloa Kastelli-perheeseen! Olemme täällä sinua varten. Kysy ihmeessä lisää tai pyydä tarjous unelmiesi kodista lähimmältä Kastelli-asiantuntijaltasi:


Lähteet:
1Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV
2Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 SV

Lue lisää aiheesta Siksi Kastelli

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi