Luotettava markkinajohtaja – Kastelli on kotien ykkönen

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat parhaiten puolestamme. Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.

Meiltä saat luotettavaa asiantuntemusta ja tukea kotiunelmasi kaikkiin eri vaiheisiin. Tarjoamme markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat omakotitalon toteuttamiseen sekä kattavat palvelut niin rakentamisen kuin asumisenkin ajalle. Saat myös talotekniikan suunnittelun ja toteutuksen laadukkaasti saman katon alta. Tällöin lopputuloksesta tulee varmasti juuri sellainen kuin pitääkin.

Markkinoiden palvelualtteimpana koetut kauppiaat löytyvät Kastellilta

Kastellin suureen suosioon vaikuttavat tutkimuksen mukaan ennen kaikkea tilaratkaisujen sopivuus, talotoimittajan luotettavuus, hinta ja ulkonäkö sekä muuttovalmiiden kotiemme korkea laatu ja hyvä suunnittelupalvelu, jossa kaiken saa yhdellä sopimuksella. Kastellilaisten asiantuntemusta arvostetaan erityisesti: kauppiaidemme palvelualttius sai omakotirakentajatutkimuksessa markkinoiden parhaan arvosanan. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2021/22 RV).

Kastellin asiakaskyselyissä asiakkaamme ovat antaneet erityisen hyvää palautetta kauppiaidemme ammattitaidosta sekä asentajien työn jäljestä ja ystävällisyydestä.

Olemme vastuullinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle

Meille kastellilaisille laatu on sydämen asia. Kastellin valmistalot ja huvilat tunnetaan korkeasta laadustaan, joka syntyy koko rakentamisen ketjussa suunnittelusta asennukseen asti.

Olemme vakavarainen ja pitkäikäinen perheyhtiö, jonka omistajat ovat sitoutuneet palvelun pitkäjänteiseen kehitystyöhön. Etenkin epävarmoina aikoina talotehtaan toimitusvarmuus on ensiarvoisen tärkeää. Meidän kanssamme voit olla huoletta tietäessäsi, että kotisi valmistuu varmasti, turvallisesti ja juuri kuten pitääkin – halutessasi aina muuttovalmiiksi asti.

Lämpimästi tervetuloa Kastelli-perheeseen! Olemme täällä sinua varten. Kysy ihmeessä lisää tai pyydä tarjous unelmiesi kodista lähimmältä Kastelli-asiantuntijaltasi:

Iso 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit

Osoituksena laadun pitävyydestä ja jatkuvasta parantamisesta meille on myönnetty ISO 9001 -laatustandardi, jota yleisesti käytetään laadukkaan johtamisen ja laadukkaiden tavara- ja palvelutuotteiden merkkinä. Sertifioinnin saamiseksi ja säilyttämiseksi yrityksen tulee noudattaa tarkasti määrättyjä laadun seurannan ja varmistamisen työtapoja, tiedon dokumentointia sekä ennen kaikkea kehittää toimintaansa jatkuvasti.

Kastellille myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti varmistaa, että Kastellin valmistalot ja huvilat tehdään ympäristöarvoja kunnioittaen ja kestävästi tulevaisuuteen tähdäten. Puun hyödyntäminen on parasta ympäristömme säilyttämistä, sillä puurakentamisen hiilijalanjälki on erittäin pieni. Lisäksi puusta rakennettu Kastelli-koti toimii tehokkaana hiilinieluna, joka varastoi puuhun sitoutuneen hiilen koko kodin elinkaaren ajan.

Laadun seuranta ja arviointi

Jatkuvan itsearvioinnin lisäksi myös ulkopuoliset, riippumattomat arvioijat tekevät määräaikaisarviointeja, joissa koko valmistusketjun prosesseja ja laatua seurataan ulkopuolisen silmin.

Lue lisää aiheesta Siksi Kastelli

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi