Janni & Joel x Kastelli

Janni Hussin, Joel Harkimon ja Harri-koiran ensimmäinen yhteinen omakotitalo valmistui meren äärelle Sipoon rauhaan. Nuorenparin unelma valoisasta omakotitalosta räätälöitiin ja toteutettiin muuttovalmiiksi asti Kastellin Veistos 163 -talomallin pohjalta.

Pariskunta päätti ryhtyä rakennushankkeeseen, kun luonnonläheisyys ja oma rauha alkoivat tuntua keskustaelämää ja lyhyttä työmatkaa houkuttelevammilta valteilta. Uuteen kotiin he halusivat kaiken, mitä olivat loppuelämän kodilta haaveilleet.

Muuttovalmis talotoimitus oli vaivaton valinta kiireisiä vuosia elävälle aktiiviselle pariskunnalle.

Hyppää viisiosaisen videosarjan siivelle seuraamaan Jannin ja Joelin kotiunelman valmistumista ja kuule parin ajatuksia ja fiiliksiä talonrakennusprojektista. Kuinka muuttovalmiin kodin suunnittelu ja rakentaminen etenivät? Miten valmiin talomallin julkisivu ja pohjaratkaisu taipuivat parin toiveisiin? Entä saiko Janni oman kuntosalinsa?

Katso Jannin ja Joelin matka uuteen kotiin

Jakso 1: Talounelmat todeksi

“Emmä oo ikinä tajunnu et valmispakettia pystyy muokkaamaan näin paljon.”

Janni ja Joel päätyivät taloprojektissaan uniikkiin Veistos 163 -talomalliin.
Talo toteutettiin muuttovalmiina ja räätälöitiin parin tarpeisiin sopivaksi. Ensimmäisessä yhteistyöjaksossa Kastellin myyntipäällikkö Atte ja rakennussuunnittelija Mika kertovat parille talon muokattavuudesta, ja auttavat heitä tekemään päätöksiä niin pohjaan kuin materiaaleihinkin liittyen.

Miten suunnittelu ja rakentaminen etenevät ja millaisia tunteita talon rakentamisen ensi askeleet herättävät Jannissa ja Joelissa? Katso video!

Jakso 2: Greigee, beigee, mustaa

Yhteistyösarjan toisessa jaksossa Janni ja Joel pääsevät suunnittelemaan tulevan kotinsa sisustusta. Yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa he tutustuvat Kastellin Collection-sisustuskokonaisuuteen ja pohtivat kodilleen ilmettä monipuolisen valikoiman antimista. Vaikka Janni saapuu sisustustapaamiseen melko selkein sävelin, tarjoaa Collectionin laaja valikoima mietittävää: vaihtoehtoja niin lattioiden, laattojen, seinien kuin saunankin väri- ja materiaalimaailmaan on lukuisia.

Millaiset materiaalit vetävät Jannia ja Joelia puoleensa, ja miten parin sisustusmieltymykset sointuvat yhteen? Katso Janni ja Jolle rakentaa -videoiden osa 2!

Jakso 3: Helppoa kauraa vai kriisiapua?

Vielä ei muuteta valmiiseen kotiin, mutta yleinen käsitys talonrakentamisen haasteista joutaa jätelavalle. Kolmannessa jaksossa Janni ja Joel keskustelevat projektin etenemisestä ja katsastavat tilukset yhdessä työpäällikkö Ramin kanssa. Talo on kokenut melkoisen muodonmuutoksen – seinät ovat nousseet pystyyn ja huoneet alkavat hahmottua. Huolella tehdyt perustukset saavat parin jo haaveilemaan muuttamisesta, mutta onko projekti etenemässä aikataulun mukaan?

Katso videolta vastaus, inspiroidu talon tilavasta pohjasta ja nappaa työpäällikön vinkit taloprojektin suunnitteluun! 

Jakso 4: Toteutuuko Jannin treenipyhättö?

“Mahtavaa, että tollasia ratkaisuja pystyy tekemään vielä lennostakin.”

Jannin ja Joelin jännitys on käsin kosketeltavissa, kun Sipoon muuttovalmis
koti valmistuu kovaa vauhtia. Tässä jaksossa pääsemme siivelle kurkkimaan, miltä kodin sisätilojen materiaalivalinnat näyttävät takasta seinien väriin ja lattioihin. Roiskuuko rapatessa? Mitä työpäällikkö Rami vastaa Jannin ja Joelin tiukkoihin kysymyksiin? Entä minkälainen paikka on suunniteltu Harri-koiran ja Joelin yhteiselle shampoolle? Katso video!

Jakso 5: Tervetuloa meille!

“Toi talopaketti – parasta ikinä. Huolettomuus meidän elämäntilanteessa sopi paremmin kuin hyvin.”

Odotus palkitaan, ja talo on valmis! Viimeisessä jaksossa luvassa on tietenkin valmiin kodin esittelykierros. Janni ja Joel esittelevät kotinsa lempiasioita ja paikkoja sekä reflektoivat projektin onnistuneisuutta. Mihin toteutuksessa kului eniten aikaa? Minkä ratkaisun Janni omaksui suoraan sisustuslehtien trendeistä? Entä kumman heräteostos kotiin oli suurempi?

Tutustu talon upeisiin yksityiskohtiin ja katso talosarjan viimeinen jakso!

“Kaikki aina puhuvat, että talonrakennukseen ei kannata lähteä, sillä se on raskas prosessi. Ihmiset pelottelivat ja varoittivat, että kyllä teillä tulee olemaan vaikeaa. Mutta meillä ei ole ollut ainuttakaan riitaa. Se on ehkä yllättänyt meidän molemmat.” (Janni Hussi, IS 26.7.2022.)

Tutustu myös muihin asiakkaidemme kokemuksiin Kastelli-taloista: Katso kaikki talotarinat.

Miltä sinun perheesi kotiparatiisi näyttäisi? Teemme haaveidenne kodista muuttovalmista totta. Tutustu kotien ykkösen talomallistoon täällä ja katso lisää talomallien muokattavuudesta täällä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi