Kastelli on kannattava sijoitus

Kastelli-valmistalo on sijoitus, joka säilyttää hinta-laatusuhteensa vuosienkin jälkeen. Kastellin tehokas kokonaisuus perustuu osaavaan suunnitteluun, suunnitelmalliseen tehdastuotantoon, suurostoihin ja ammattitaitoiseen asennukseen.

Haluttu koti, jolla on jälleenmyyntiarvo

Laadukkaan omakotitalon rakentaminen on hyvä sijoitus, jonka arvo kasvaa ja säilyy vuosikymmenestä toiseen. Kastelli on käytettynäkin haluttu koti, joka pitää hyvin hintansa. Kastellin huolettomuus, laatu ja turvallisuus ovat mittaamattoman arvokkaita asioita elämän tärkeimmässä hankkeessa.

Kastellille on myönnetty sekä ISO 9001 -laatustandardi laadukkaasta johtamisesta ja korkeatasoisista tuotteista että ISO 14001 -ympäristösertifikaatti , jolla varmistetaan, että Kastelli-talo tehdään ympäristöarvoja kunnioittaen ja kestävästi tulevaisuuteen tähdäten.

Kastelli jokaiseen budjettiin

Kastelli on huomioinut erilaisissa elämäntilanteissa olevat rakentajaperheet. Joillekin perheille sopii parhaiten superedullinen ja suoraviivainen talopaketti, kun taas toiset haluavat monimuotoisemman kokonaisuuden. Kaikille taloille ja huviloille on kuitenkin yhteistä Kastellin tinkimätön laatu.

Säästöä omatoimiselle

Myös toimitussisällön valinta vaikuttaa kustannuksiin. Kastellin joustava rakentamistapa mahdollistaa rakentajan oman työpanoksen hyödyntämisen mahdollisuuksien ja resurssien mukaan.

Lue lisää aiheesta Siksi Kastelli

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi