Joulun suloisimmat kuusenkoristeet – käpyenkelit ja kimaltelevat kävyt askartelee helposti lasten kanssa


Itsetehdyt kuusenkoristeet tuovat joulun tunnelmaa kotiin. Lisäksi lasten kanssa tehdyt koristeet ilahduttavat muistona vuodesta toiseen! Pienempien lasten kanssa kävyt voi vain maalata ja koristella erivärisillä glitterhileillä – vanhempien lasten kanssa onnistuu myös käpyenkeleiden askartelu.


Tarvikkeet käpyenkeleihin

Käpyenkeleihin tarvitset kävyn, kaksi erikokoista puuhelmeä (esim. 30mm ja 10mm), vaaleaa huopaa, akryylimaaleja, narua ja liimaa (esim. Erikeeper), siveltimen sekä mustan ohutkärkisen permanent-tussin. Kaikki tarvikkeet löytyvät normaaleista askarteluliikkeistä.

Tee näin

Maalaa isompaan puuhelmeen enkelin hiukset akryylimaalilla. Maalaa myös pienempi puuhelmi kokonaan samalla akryylimaalilla. Maalaa käpy valkoisella akryylimaalilla ja anna maalattujen osien kuivua. Piirrä permanent-tussilla enkelille silmät ja ripset, suun ja posket voit maalata akryylimaalilla. Leikkaa vaaleasta huovasta enkelin siivet. Pujota kaksinkertainen naru puuhelmien läpi ja jätä ripustuslenkki puuhelmien päähän. Tee umpisolmu narun toiseen päähän. Liimaa käpy kannasta puuhelmen sisään. Liimaa lopuksi myös siivet kiinni käpyyn.

Kimallekävyt

Maalaa valkoisella akryylimaalilla käpy ja anna kuivua. Levitä kuivumisen jälkeen kävyn pinnalle Erikeeper-liima.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla eduistamme ja kampanjoistamme!

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi