Miltä näyttävät teidän perheen jouluvalmistelut? Jaa kuvasi Instagramissa ja voita Aalto-vati!

Millainen joulusiivooja sinä olet?
Teetkö joka vuosi suursiivouksen joulun alla, vai keskitytkö muihin jouluvalmisteluihin? Me haluamme nähdä miltä jouluvalmistelut teidän perheessä näyttävät.

Voit osallistua kilpailuun Instagramissa jakamalla kuvan sinun tyylisestäsi joulusiivouksesta tai joulun odotuksesta, ja lisäämällä kuvaan tunnisteen #Kastellinjoulu.
Kaikkien 5.12.2018 mennessä kuvan jakaneiden kesken arvotaan Iittalan
Alvar Aalto -kokoelman teräsvati (halk. 504 mm). Arvo 129 eur.
Voit osallistua kilpailuun Instagramissa .Alvar Aallon teräsvadin arvonnan ohjeet

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Kastelli-talot Oy

Postiosoite: PL 455, 90101 Oulu

Puhelin: 010 277 6600

Sähköposti: info(at)kastelli.fi

2. Arvonta

Arvonnassa arvotaan 1 kpl Iittalan Alvar Aalto -kokoelman 504mm teräsvateja. Palkinnon arvo on 129 euroa, eikä sitä voida muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron. 

Voittaja arvotaan 6.12.2018 ja voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheelliset yhteystiedot.
 Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän Instagram-tilillä, sekä Internet-sivustoilla. Arvontaan osallistuvia kuvia voidaan jakaa Kastellin verkkosivuilla (www.Kastelli.fi) tai Kastellin sosiaalisen median kanavissa.


3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuunottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

 Arvontaan eivät saa osallistua Kastellin työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. 

Arvontaan saa osallistua ainoastaan omilla yhteystiedoillaan.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 30.11. – 5.12.2018 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain Instagramissa jakamalla kuvan jouluvalmisteluista hastagilla
#kastellinjoulu OSALLISTU INSTAGRAMISSA .

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

 Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.
 
Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

 Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kastelli-talot Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely


Annetut tiedot talletetaan Kastellin asiakasrekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti. 
Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet


Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kastelli-talot Oy:n kirjallista lupaa. 

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.


Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla eduistamme ja kampanjoistamme!

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi