150 g kylmäsavulohta 1 keskikokoinen punasipuli ½ ruukku ruohosipulia 100 g paprika-chilituorejuustoa 50 g parmesaanilastuja 1 dl (40g) cheddar juustoraastetta n. ¼ – 1 tl mustapippuria
Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon juustoraaste, viili ja öljy ja sekoita nopeasti taikinaksi. Jätä lepäämään täytteiden valmistamisen ajaksi.
Hienonna lohi ja punasipuli veitsellä pieniksi kuutioiksi. Silppua ruohosipuli.
Kaulitse taikina jauhojen avulla n 25×30 cm levyksi. Levitä tuorejuusto tasaisesti levylle. Ripottele pinnalle lohi- ja sipulikuutiot, ruohosipuli ja juustot. (Voit murentaa halutessasi parmesaanilastuja pienemmäksi). Lopuksi ripaus mustapippuria.
Kääri mahdollisimman tiukalle rullalle ja leikkaa terävällä veitsellä n. 1,5 cm leveiksi kiekoiksi ja asettele pellille. Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.