Omat ideat muuttovalmiiksi

Ajat muuttuvat, kotiunelmat pysyvät

Päätös oman kodin rakentamisesta kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Mikset toteuttaisi unelmaasi jo tänä kesänä? Vaikka maailmalla tuulee, on taloprojekti Kastellin kanssa turvallista aloittaa. Aikojen heilahtelut kestävä vakavarainen toimija takaa, että haaveidesi koti valmistuu helposti, varmasti ja juuri sellaisena kuin halusit.

Muutamme ideasi luonnoksesta lihaksi ja rakennamme kotiunelmasi tuumasta täydelliseksi yli 30 000 yksilöllisesti toteutetun omakotitalon varmalla ammattitaidolla. Suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti! Tuo ideasi meille ja pyydä tarjous juuri sinun suunnitelmiisi sinulle räätälöidyillä kampanjaeduilla.

Miksi valita Kastelli?

Perheesi kompromissiton koti valmistuu Kastellin varmoissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta. Esimerkiksi murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön. Kastelli-talot on jälleen Suomen suosituin pientalomerkki ja markkinajohtaja jo 30 vuoden ajan. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2023/24 RV.)

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa.

Hyödynnämme Kastellin pitkää rakentamiskokemusta ja viimeisen päälle hiottuja toimintamalleja myös asiakkaidemme omien suunnitelmien toteuttamisessa. Jätä meille vapaamuotoinen viesti tai tarjouspyyntö sivun alareunan lomakkeella.

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen koti

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Apunasi on Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan raudanluja asiantuntemus sekä markkinoiden palvelualtteimmiksi koetut kauppiaat. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2023/24 RV.)

En ole ikinä tajunnut, että valmispakettia pystyy muokkaamaan näin paljon!

– Pariskunta, Kastellin räätälöity Veistos-talomalli, Sipoo

Muuttovalmiin talotoimituksen henkinen helppous yllätti.

– Kokenut rakentajaperhe, Hirsi-Kastellin muokattu Väre-talomalli, Levi

Käveltiin piirustukset kädessä Kastellille ja kysyttiin, löytyisikö tähän jotain valmista pohjaa.

– Perhe Lohjalta, Kastellin Plazia-talomalli

Kastellin palvelualttius on ihan ykkösjuttu. Projektijohto on maailmanluokkaa, aikataulujen pitävyys on tosi iso asia.

– Kokenut rakentaja, Kastellin räätälöity paritalopaketti, Laukaa

Isossa taloprojektissa mielenrauha on mittaamattoman arvokas asia, mikä korostuu entisestään epävarmoina aikoina. Kastelli on stressitön ja varma kumppani kodinrakentajille: taustallamme on yli 100-vuotiaan vakavaraisen perheyhtiön vahvat ja leveät ammattihartiat. 

Siksi tiedät talosi valmistuvan varmasti, ajallaan ja juuri sellaisena kuin pitikin.

Pyydä tarjous

  • Hidden
  • Rakennussuunnitelman tiedot

  • Hidden

    Muut tietokentät

  • Hidden

Inspiroidu ja ideoi

Lataa tai tilaa Kastellin uunituore talokirja

Tilaa esite

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi