Melo kajakilla kotiunelmaa kohti!

Tilaa uutiskirje ja voita laadukas ilmatäytteinen Kastelli-kajakki

Siintääkö haaveissa itselle tehty, kompromissiton koti? Liittymällä uutiskirjeen postituslistalle varmistat, että kuulet ajankohtaiset ilouutiset Kastellin kodeista etunenässä – taloesittelyjä, vinkkejä ja kodin hankkijan etuja unohtamatta.

Arvomme kaikkien uutiskirjeen tältä sivulta kampanja-aikana tilanneiden kesken 2 kappaletta ilmatäytteisiä, yhden melottavia Kastelli-kajakkeja sekä 5 kahden Kastelli-aurinkotuolin settiä (arvo 89 €/tuoli). Kajakin arvo on 575 €.

Osallistumisaika on 21.5.-23.6.2024.

Täytä ja lähetä alla oleva uutiskirjeen tilauslomake ja olet mukana palkintojen arvonnassa. Jos onnetar suosii, pääset nauttimaan kesästä ja ideoimaan unelmiesi kodin tulevaa sisustusta kajakilla meloen. Ilmoitamme voittajille arpaonnesta henkilökohtaisesti.

Voit osallistua palkintojen arvontaan myös Kastellin Instagram– ja Kastellin Facebook-tileillä.

Helppo meloa, vaikea saada kaatumaan

Kastellin ilmatäytteinen, yhden istuttava kajakki on valmistettu kulutusta kestävästä ja vahvasta PVC-materiaalista. Kajakin pohja on poikkeuksellisen tukevaa ja jäykkää dropstitch-materiaalia, jota käytetään suuren paineen kestonsa vuoksi myös SUP-laudoissa. Sen ansiosta kajakki on jämäkkä ja helposti melottava.

 • Mitat: 300 x 100 x 30 cm
 • Helppo säilyttää ja kuljettaa mukana tulevassa repussa
 • Nopeasti valmis vesille
 • Pohjaosassa vahva ja kestävä dropstitch-materiaali
 • Sivuponttoonit vahvaa PVC:tä
 • Yhden melottava malli
 • Tarpeeksi kantavuutta ja tilaa myös kassille, eväille ja muille retkitarvikkeille
 • Kantavuus enintään 180 kg
 • Vakiona paikka ongelle

Valitse turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle

Vakavarainen, luotettava ja toimitusvarma talokumppani on nyt tärkeämpi asia kodin rakennuttajille kuin kenties koskaan. Meidän kanssamme voit olla huoletta tietäen, että toiveidesi mukaan räätälöity kotitalo valmistuu varmasti ja juuri kuten pitääkin.

Saat myös edelläkävijän elämää helpottavat ratkaisut uuteen kotiisi

Esimerkiksi älykäs Kastelli Energiafiksu™ -energiaratkaisu minimoi kodin ostoenergian tarpeen, kun talosi säästää ja tuottaa energiaa puolestasi.

Laadusta ja luotettavuudesta kertoo paljon sekin, että Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki sekä suurin muuttovalmiiden kotien toimittaja Suomessa. Olemme pitäneet paalupaikkaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo huikean 30 vuoden ajan.

Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajantutkimus 2023/24 RV.

Osallistu arvontaan, tilaa uutiskirje tästä:

 • Kurkkaa arvonnan säännöt ja ehdot täältä ennen lähetystä.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi