Arvonnan säännöt ja ehdot

Arvonnan järjestäjä: Kastelli-talot Oy (jäljempänä ”Kastelli”)

Kastelli-talot Oy
PL 455, 90101 Oulu
Y-tunnus 2821066-7

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Osallistuminen

Arvontaan osallistuminen tapahtuu lähettämällä kuva omasta Kastelli-kodista Kastellin syyskampanjasivun lomakkeella verkko-osoitteessa https://www.kastelli.fi/fi/kampanjat/lokakuun-valokuvakisa/

Osallistumisaika on 1.–15.11.2021.

Osallistuja vastaa siitä, että hänen antamansa yhteystiedot ovat oikein ja voimassa palkinnon luovutuksen ajankohtana. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Voittaja arvotaan, eikä voitto perustu suoritukseen, kuten osallistujan lähettämän kuvan ominaisuuksiin.

Ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja suostuu siihen, että Kastelli voi julkaista osallistujan lähettämän kuvan verkkosivuillaan kuvakisan yhteydessä sekä omissa somekanavissaan (instagram, Facebook) ilman erillistä ilmoitusta ja korvausta. Kuvan ottajan nimi tai Instagram-tunnus liitetään kuvan yhteyteen, mikäli osallistuja niin toivoo osallistumislomakkeessa.

Kuvan tulee olla lähettäjän itsensä ottama. Jos kuva on toisen henkilön ottama, kuvaajalta tulee olla lupa kuvan lähetykseen ja julkaisuun ilman erillistä ilmoitusta ja korvausta.

Kuvan tulee olla lähettäjän omasta Kastelli-kodista tai Kastellin vapaa-ajan asunnosta. Jos kuvassa esiintyy ihmisiä, jokaiselta on oltava lupa kuvan lähetykseen ja mahdolliseen julkaisuun Kastellin verkkosivuilla tai somekanavissa.

Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista palkinnon voittajien nimet ja paikkakunnat arvontaan liittyvässä tiedotuksessa.

Palkinto ja arvonta

Kampanja-aikana omasta Kastelli-kodistaan valokuvan lähettäneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintona on viisi (5) lyhty + kynttilä -settiä. Yhden setin arvo on noin. 75 euroa.

Arvonnan järjestäjä suorittaa arvonnan viimeistään seitsemän (7) arkipäivän kuluessa osallistumisajan päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnon lunastamisesta sovitaan tarkemmin voitosta ilmoittamisen yhteydessä.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa toiseksi palkinnoksi, rahaksi tai luovuttaa eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kohtuullisin toimenpitein kuukauden sisällä ensimmäisestä tavoitusyrityksestä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Kastelli sitoutuu suorittamaan palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron, sekä vastaa palkinnon toimituskuluista voittajille Suomen sisällä. 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Kastellin henkilöstöä perheineen ja tämän arvonnan kanssa tekemisissä olleiden kumppaneiden työntekijöitä perheineen.

Osallistujien tietojen käyttö

Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn Kastellin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää Kastellin tietosuojakäytännöistä tietosuojaselosteesta.

Kampanjaan osallistuneiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Arvonnan järjestäjän vastuu ja oikeudet

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittuihin ehtoihin, sekä palkinnon määrään ja arvoon. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä, keskeyttää arvonta tai muuttaa arvontaa ilman erityistä ilmoitusta koko kampanjan voimassaolon ajan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi