10.000 € alennus 30 nopeimmalle

Upea juhlavuoden Verso-kotitarjous 30 nopeimmalle

Kastellin 30-vuotisjuhlavuosi huipentuu huikeaan synttärikampanjaan: 30 nopeinta Verso -kodin tilaajaa saa

10 000 euron alennuksen MUUTTOVALMIIN verso-kodin hinnasta

Kaupat tulee tehdä aikavälillä 14.–31.12.2019. Talotoimituksen tulee tapahtua vuoden 2020 aikana.

Verso on fiksuin alku omakotiasumiseen. Haluamme, että mahdollisimman moni suomalainen voi nauttia omakotiasumisen hienoista puolista muusta elämänlaadusta tinkimättä. Verso on moderni koti, jossa ei ole turhia neliöitä ja jonka hinta on saatu erittäin edulliseksi innovatiivisten ratkaisujen ansiosta. Versoon voit valita juuri sellaiset toiminnot, joita oikeasti tarvitset: Vaatehuone vai sauna? Terassilla vai ilman? Kaksi, kolme vai neljä makuuhuonetta? Sinä päätät! Ihana olokeittiö on kuitenkin jokaisen Verso-kodin sydän.

Muuttovalmiin Verso-kodin hintaan sisältyy vesikiertoinen lattialämmitys ilman lämmönlähdettä, joka valitaan aina tapauskohtaisesti. Lisähinnasta taloon voi lisätä takan ja piipun. Muuttovalmiin, edullisimman Verso-kodin (malli Verso 91/104 Classic) hinta ilman alennusta on noin 130 000 euroa paikkakunnasta riippuen. Hintaan lisätään toimituskulut.  • Tilaa uutiskirje

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Verso kasvaa sinun perheesi tarpeisiin

Versossa on juuri se, mitä sinä ja perheesi tarvitsette – eikä mitään ylimääräistä. Verso-mallistostamme löydät edullisen talopaketin, joka joustaa perheesi tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tarvittaessa Verso voi kasvaa pituutta ja muuntua sellaisiksi tiloiksi, joissa oman näköinen elämä sujuu mutkattomasti ja mukavasti. Verso on yksi suosituimmista mallistoistamme, koska se on osoittanut toimivuutensa lukemattomat kerrat niin arjessa kuin juhlassa.


Verso-malliston kuvagalleria

Varaa oma Verso-koti nopeasti!

Täytä lomake ja varaa paikkasi 30 nopeimman joukossa! Varauksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja käymme yhdessä läpi talosuunnitelmasi. Jos haluat edetä talokauppaan, saat omasta muuttovalmiista Versostasi huikean 10 000 euron alennuksen.Kaupat tulee vahvistaa 31.12.2019 mennessä, ja talotoimituksen tulee tapahtua vuoden 2020 aikana. Yksi talo per asiakas, ei jälleenmyyntiin.

  • Hidden
  • Rakennussuunnitelman tiedot

  • Hidden

    Muut tietokentät

  • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi