Hirsi-Kastelli on Kastelli-perheen uusin jäsen: muuttovalmiit hirsitalot nyt kotien ykköseltä

Pientalojen markkinajohtaja Kastelli-talot Oy toi modernit, vastuullisesti toteutetut hirsikodit markkinoille. Hirsitaloihin erikoistunut Hirsi-Kastelli tarjoaa muuttovalmista elämänlaatua myös kaupunkilaisille.

Kastellilaisten tarjoama palvelu on ansainnut suomalaisten kodinhankkijoiden vankkumattoman luottamuksen, joka jatkuu vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. 

Nyt korkeasta laadusta ja toimitusvarmuudesta pääsevät nauttimaan myös hirsikodista haaveilevat. Hirsi-Kastelli toteuttaa modernit muuttovalmiit hirsikodit vaivattomasti avaimet käteen -toimituksena tai Viittä Vaille Valmiina -toimituslaajuutena.

– Mielestämme terveellinen, turvallinen ja taloudellinen hirsikoti on jokaisen ihmisen oikeus, vaikka jo ensimmäiseksi omaksi kodiksi. Siksi suunnittelimme helposti saavutettavan ja muokattavan hirsitalomalliston heidänkin ulottuville, joilla ei ole aikaa tai osaamista ryhtyä omatoimiseen rakennusurakkaan, Hirsi-Kastellin liiketoimintapäällikkö Kalle Junttila taustoittaa.

– Kastellin muuttovalmiiden hirsikotien arvo mitataan niiden terveellisyydessä, puhtaassa sisäilmassa, asumismukavuudessa ja siinä, mitä jätämme tuleville sukupolville.

Kaupunkiin suunniteltua modernia asumista

Moderni ja valoisa hirsikotimallisto syntyi yhteistyössä arkkitehtitoimisto arkTimlinin suunnittelijoiden kanssa. Tiimin pääsuunnittelijana toimi arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin.

– Suunnittelimme ihanteellisesti erilaisille tiiviillekin kaupunkitonteille istuvia malleja, tuomaan avaruutta sekä yksityisyyttä urbaaniin ympäristöön. Koteja voi sijoittaa lähelle tontin rajaa, jolloin oleskelutilojen yhteyteen jää suojaisaa väljyyttä, Timlin kertoo.

– Suuret lasipinnat luovat avaruutta ja yhdistävät oleskelutilat saumattomasti ulkotiloihin. Pienimmissäkin malleissa varmistimme palvelevan kokoiset kodinhuolto-, pesu- ja säilytystilat.

Talotekniikka saman katon alta


Kodin palvelevuus ja pitkäikäisyys ovat kaiken keskiössä. Hirsi-Kastellin modernit hirsikodit valmistetaan painumattomasta hirrestä, ja lisäksi niihin suunnitellaan saumaton talotekniikka Kastelli-perheen vahvalla osaamisella. 

–  Hirsi-Kastellin muuttovalmiissa hirsikodeissa on oman organisaatiomme toteuttama talotekniikka. Kun kaikki on yksissä käsissä, tieto kulkee ja toteutus onnistuu halutulla tavalla, Junttila painottaa.

Hirsi-Kastellin asiakkaat pääsevät nauttimaan lisäksi Kastellin sisustussuunnittelijoiden kiitetystä sisustuspalvelusta, Kastelli-rakentajan Tukusta sekä digitaalisesta OmaKastelli-palvelusta, joka tarjoaa kaikki kotia koskevat tärkeät tiedot ajasta ja paikasta riippumatta.

Luonnollinen koti, jossa sukupolvien on hyvä hengittää

Kastellin paremman huomisen hirsikodit tulevat kestävästi kasvatetuista sertifioiduista metsistä, joissa jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi taimi. Halutuilla kaupunkihirsikodeilla on myös vahva jälleenmyyntiarvo. Oikein rakennettuna ja huollettuna hirsitalon elinkaari mitataan sadoissa vuosissa.

Säätä ja aikaa kestävä laadukas Hirsi-Kastelli on sijoitus, jonka arvo säilyykin vuosikymmenistä ja sukupolvista toiseen.

Hirsi-Kastellin talomallistoon voi tutustua osoitteessa:

Lisätietoja:

Kastelli-talot Oy / Hirsi-Kastelli

liiketoimintapäällikkö Kalle Junttila

puh. +358 50 566 4244

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi