Kastelli markkinajohtaja jo 27 vuotta

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat parhaiten puolestamme. Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.

Uusi Rakennustutkimus RTS Oy:n tekemä Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV on ilmestynyt nyt tammikuussa 2021.

Tutkimusraportin mukaan Kastelli on ollut markkinajohtaja jo 27 vuotta putkeen. Markkinaosuutemme on noussut kappaleissa 13 %:in edellisen vuoden 11,5 % tasosta. Sen lisäksi että Kastelli-koti on ostetuin, niin Kastelli-koti on myös arvostetuin ja halutuin kodin merkki Suomessa.

Kastelli on myös arvostetuin ja halutuin kodin merkki

Kastellin suureen suosioon vaikuttavat tutkimuksen mukaan ennen kaikkea tilaratkaisujen sopivuus, talotoimittajan luotettavuus, hinta ja ulkonäkö sekä muuttovalmiiden kotiemme korkea laatu ja hyvä suunnittelupalvelu, jossa kaiken saa yhdellä sopimuksella. Kastellilaisten asiantuntemusta arvostetaan erityisesti: kauppiaidemme palvelualttius sai omakotirakentajatutkimuksessa markkinoiden parhaan arvosanan. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV).

Kastellin asiakaskyselyissä asiakkaamme ovat antaneet erityisen hyvää palautetta myös kauppiaidemme ammattitaidosta sekä asentajien työn jäljestä ja ystävällisyydestä.

Uudet talomallit kotien ykköseltä

Meiltä saat luotettavaa asiantuntemusta ja tukea kotiunelmasi kaikkiin eri vaiheisiin. Tarjoamme markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat omakotitalon toteuttamiseen sekä kattavat palvelut niin rakentamisen kuin asumisenkin ajalle. Saat myös talotekniikan suunnittelun ja toteutuksen laadukkaasti saman katon alta. Tällöin lopputuloksesta tulee varmasti juuri sellainen kuin pitääkin.

Kastelli on ollut jo 27 vuotta myydyin talomerkki ja tämän kunniaksi lanseeraamme kolme uutuusmallia. Ihastu uusiin Veistos-, Kuori- ja Ready-koteihin ja pyydä tarjous!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi