Kastelli-talleihin nyt kaupanpäätösetu, kun toimitus on viimeistään vuonna 2024

Autotkin ansaitsevat oman kodin. Tarjoamme kaikkiin Kastellin autotalli- ja autokatoskauppoihin kaupanpäätösedun. Tarjouskampanja on voimassa 31.12.2023 saakka, kun toimitus on viimeistään 2024 aikana.

Nyt on hyvä hetki aloittaa oman tallin suunnittelu ja toteuttaminen!

Kastelli tarjoaa kaikille tallikaupat tehneille hyödyllisen edun.
Etu ovat voimassa 15.11. – 31.12.2023, ja koskevat kaikkia uusia tallikauppoja,
joiden toimitus on viimeistään vuonna 2024.

Valitse yksi kaupanpäätösetu!

  1. iPad 10,2″ 64 GB, WiFi (hopea), arvo 369 €
  2. Kärcher K4 Premium Power Control painepesuri, arvo 299 €
  3. Makita LXT DDF485RTJ 18 V, 5Ah akkuporakone, arvo 349 €

Etu koskee kaikkia tallikauppoja, jotka on solmittu tarjouskampanja-aikana 15.11.–31.12.2023, ja toimitus on viimeistään vuonna 2024.

Kastellin laadukkaat autotallit nyt kaikkien saatavilla

Kotien ykkönen* Kastelli toteuttaa kompromissittomien talojen lisäksi myös autotallit, autokatokset ja hallit helposti ja vaivattomasti toiveidesi mukaan – markkinajohtajan taatulla laadulla.

Kastelli-tallit on jo pitkään tarjonnut osaamistaan Kastellin taloasiakkaiden käyttöön, ja nykyään helposti muokattavien autotallien valikoimamme on kaikkien saatavilla. Kanssamme onnistuu perinteisen autosuojan rakentaminen, mutta rakennuksessa voi olla lisäksi vaikkapa työhuone, punttisali tai verstas. Sinä päätät, mitä omaan kompromissittomaan piharakennukseesi tulee.

Valitse valmis ratkaisu tai räätälöi helposti haaveidesi autosuoja yhdessä asiantuntevien tallikauppiaidemme kanssa. Voit myös toimittaa meille omat piirustuksesi, jonka pohjalta rakennus toteutetaan.

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä juuri Sinulle sopiva autotalli, autokatos tai halli!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi