Kastelli-talleilta saat nyt myös hallit!

Olemme laajentaneet valikoimaamme! Meiltä saat nyt autotallien ja -katosten ohella erilaiset hallit niin harrastekäyttöön kuin ammattilaisillekin. Olipa kyse konesuojasta tai korjaamohallista, me toteutamme sen kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Halli Kastellin valmiista vakiomallista tai omista piirustuksistasi

Mallistostamme löytyy kolme vakiomallia:

  • Halli 1 , kaksi nosto-ovea, 119 m²
  • Halli 2 , kolme isoa nosto-ovea, 250 m²
  • Halli 3 , kahdeksan erillistä hallia isoilla nosto-ovilla ja käyntiovilla, 329 m².

Valmiit vakiomallimme voidaan kätevästi räätälöidä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Halli voidaan myös toteuttaa omien suunnitelmiesi mukaisesti. Lähetä meille omat piirustuksesi, niin teemme tarjouksen juuri sinun toiveiden mukaisesti.

Helppoa ja nopeaa rakentamista precut-menetelmällä

Hallin toimitukseen sisältyy aina rakennuslupapiirustukset, joilla voit hakea rakennusluvan. Kastellin hallit toimitetaan precut-menetelmällä, jossa runkopuut on katkottu määrämittaan, lovettu ja merkitty. Toimituksen mukana tulevien rakennepiirustuksien ansiosta runkorakentamisvaihe on helppo ja nopea toteuttaa eikä hukkatavaraa tule. Rungon voit helposti kasata itsekin, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden käyttää Kastellin laadukasta asennusverkostoa, jolloin saat hallisi haluamaasi vaiheeseen asennettuna.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tehdään yhdessä juuri sinun tarpeitasi palveleva halli.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi