Kastellilta uusi kaksikerroskoti tehoneliöin

Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, on julkaissut jo toisen tehoneliöisen malliston vuodelle 2016.

Nyt julkaistu Viva-uutuusmallisto on kaksikerroksinen ja suunniteltu vastaamaan nykypäivän suomalaisten omakotiunelmaa, jossa ei ole tilaa hukkaneliöille eikä suurelle hintalapulle.

”Suomalaiset haluavat edelleenkin asua itse rakentamassaan omakotitalossa”, kertoo Kastelli-talot Oy:n liiketoimintajohtaja Jukka Vaaramo ja jatkaa pohtimalla suomalaisten omakotiunelmaa; ”Selkeä trendi on, että vähemmät neliöt halutaan keskittää omalle perheelle tärkeisiin tiloihin. Lisäksi hankitut neliöt halutaan pitää hyötykäytössä läpi elämän eri vaiheiden ja siksi kodin tiloja pitää pystyä muuntelemaan helposti myös myöhemmin.”

Viva-mallisto jatkaa Kastellin kompaktien omakotitalojen uutuussarjaa ja seuraa tammikuussa 2016 lanseerattua Cubic-talomallistoa, joka tuli tunnetuksi 49 neliön miniomakotitalolla.

Nyt julkaistun Viva-uutuusmalliston kaikki kolme talomallia ovat ulkomitoiltaan samankokoisia. Mallisto antaa kodille raamit, jonka sisällä huoneratkaisuja voidaan muunnella niin suunnitteluvaiheessa kuin jälkikäteenkin.

”Kompaktista koostaan huolimatta Viva-kodin tilat ovat hulppeat: esimerkiksi olokeittiö alakerrassa on 36m 2 ja yläkerran suurin makuuhuone on 14m 2 kokoinen. Viva-kodissa ei ole kapeita käytäviä tai muita hukkaneliöitä. Portaiden alustilatkin on otettu hyötykäyttöön. Myös ulkoa talo on tarkoituksenmukainen ja samalla näyttävä. Ilmava parveke, suuri terassi, kahden kerroksen korkuinen ikkunaseinä ja koko talon moderni arkkitehtuuri tekevät Viva-kodista kokoaan suuremman oloisen”, kertovat malliston yhteistyössä Kastellin kanssa suunnitelleet arkkitehdit Tiina Sainila ja Mikko Kanninen Arkkitehtitoimisto SAIKA design Oy:stä.

Katso lisätietoja ja esittelyvideo Viva-uutuusmallistosta osoitteessa

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi