Tuusulan asuntomessuilla esittelemme 30-vuotisen talosuunnittelumme taidonnäytteen – Kuori-malliston uudet kodit

Tuusulan messujen yksitasoinen Kuori 115/135 ja kaksikerroksinen Kuori 125/150 hehkuvat arjen ruhtinaallisuutta ja kodikasta tunnelmaa.

Tuusulan asuntomessuilla päästään ihastelemaan Kastellin upouuden Kuori-malliston taidonnäytteitä. Kuori-malliston lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaa luksusta asumiseen. Katon muoto on suunniteltu niin, että sen voi kokea kaartuvan suojaavaksi kuoreksi pään päälle.

Messujen Kuori-kodeissa luonnonvalo tulvii sisään valtavista ikkunoista ja häivyttää sisä- ja ulkotilojen rajapintaa tuoden ulko-oleskelun osaksi asumista. Puun tuntu luo lämmintä kodikkuutta. 

Tuusulan asuntomessut. Kuori 115/135.

Kuori 115/135

113 m2 : 4h + k + ruok + 2vh + khh + 2wc + pe + s tekn

Yhdentason Kuori 115/135 -koti kutsuu juhlavasti sisään läpi talon avautuvalla sisäänkäynnillään ja tarjoaa sujuvaa asumista järkevän L-muotoisen pohjaratkaisunsa ansiosta. 

Messutaloon on valittu raikkaan vaaleat sisustuspinnat, jotka tuovat asumiseen tilantuntua. Kodin harkitut muodot ja aidot materiaalin tekevät siitä ajattoman.

Tuusulan asuntomessut. Kuori 125/150

Kuori 125/150

125 m2 : 4h + k + ruok + 2vh + khh + 2wc + s + pe + tekn + käyttöullakko

Kaksikerroksisessa Kuori 125/150 -kodissa korostuu juhlava tunnelma ja kodin yhteiset tilat jatkuvat huomaamattomasti tilavalle terassille. Yläkerran makuuhuoneesta avautuu oma parveke.

Pohjaratkaisu on suunniteltu kapeillekin kaupunkitonteille sopivaksi. Eteiseen astuessa koti kutsuu juhlavasti sisään avaten sisustukselliset näkymät sivulle, ylös ja ulos. Messutaloon on valittu tumman ulkokuoren ja ikkunoiden kanssa sopivat sisustusvalinnat. 

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi