Nyt aurinkopaneelijärjestelmä veloituksetta Kastelli Energiafiksuun™

Minimoi ostoenergian tarve. Tarjoamme kampanjaetuna Kastelli Energiafiksu -kokonaisratkaisun ostajalle aurinkopaneelijärjestelmän veloituksetta. Edun arvo on noin 9 000 euroa. Lisää säästöä syntyy päivittäin ihan vain asumalla uudessa energiafiksussa kodissa.

Toimimme jälleen tiennäyttäjänä omakotitaloa rakennuttavien iloksi. Markkinajohtajan manttelia tänäkin vuonna* kantava Kastelli suunnitteli ja toteutti asiakkailleen murroksellisen energiaratkaisun, jonka avulla uusi Kastelli-talo säästää ja tuottaa energiaa asukkailleen. (*Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV.)

Kastelli Energiafiksu™ optimoi kodin energiankulutusta asukkaiden puolesta

Ilolla vastaanotettu Kastelli Energiafiksu™ -paketti on kodin älykäs kokonaisratkaisu. Järjestelmä optimoi kodin energiankulutusta viisaasti esimerkiksi haistelemalla reaaliaikaisesti, milloin pörssisähkö on edullisimmillaan ja minkälainen sää ulkona on.

Lämmönlähteeksi saa valita maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi älykäs ulkovalaistuksen ohjaus, aurinkopaneelijärjestelmä, jonka mukana toimitetaan 4 kW:n aurinkopaneelit ja invertteri, sekä sähköauton älykäs latauspiste. Seuranta ja ohjaus käy helposti niin kotona kuin etänä.

Kampanjaetuna tarjoamme paketin sisältämän aurinkopaneelijärjestelmän veloituksetta Kastelli Energiafiksu™ -paketin ostajille. Edun arvo on noin 9 000 euroa. Etu on voimassa 20.3.2023 alkaen toistaiseksi ja koskee uusia talokauppoja. Etu on saatavilla sekä Kastellin että Hirsi-Kastellin taloihin.

Kastelli Energiafiksu™ säästää rahaa ja luontoa

Etenkin sähkön hinnan nousu on kasvattanut aurinkopaneelien suosiota, mutta yhä useampi haaveilee uusiutuvan energian ratkaisuista myös ympäristövastuullisista syistä.

Aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on maksutonta, ja kun sähkön käyttää itse, säästää sekä sähkön ostohinnan, sähköveron, arvolisäveron että sähkön siirtohinnan. Aurinkosähköpaneelien ylijäämäenergian voi puolestaan myydä omalle sähköyhtiölleen.

Tartu energiaetuun heti ja säästät tuntuvasti – kysy lisää alueesi Kastelli-kauppiaalta.

Tiesitkö?

  • Pientaloasujat ovat tyytyväisimpiä omaan asumiseensa (Tilastokeskus, StatFin-tietokanta).
  • Nykyaikainen talo kuluttaa jo lähtökohtaisesti 50 % vähemmän lämmitysenergiaa kuin 80-luvun rakentamismääräyksillä rakennettu talo. Lisäksi uuden kodin energiatehokkaat kodinkoneet tuovat tuntuvaa säästöä sähkölaskuun.
  • Uudet omakotitalot ovat edelläkävijöitä uusiutuvan energian käytössä: vuonna 2020 rakennetuista taloista yli 80 % lämpeni erityyppisillä lämpöpumpuilla – maalämpö valittiin joka toiseen taloon (pientaloteollisuus.fi).
  • Kastellin innovatiivinen järjestelmä nostaa modernin omakotitalon tai hirsitalon energiansäästökapasiteetin täysin uudelle tasolle – asumismukavuudesta pisaraakaan tinkimättä.
  • Kastelli Energiafiksu™ -ratkaisu aurinkopaneelijärjestelmineen nostaa samalla hirsikodin jälleenmyyntiarvoa.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi