Syksyn uudet talomallit Kastellilta

Kastellin talomallisto on täydentynyt uutuusmalleilla, jotka pohjautuvat suosituimpiin talomalleihimme. Uudet talomallit ovat syntyneet räätälöimällä halutuimpia malleja asiakkaiden toiveiden pohjalta.


City 84/97 ja 118/140

Edullinen talomalli suurilla ikkunoilla

City-malliston edullinen uutuusratkaisu on 1 1/2 -kerroksiseen koti. Tämän kodin voit aloittaa säästeliäästi alakerran tiloilla ja ottaa yläkerran kaksi lisähuonetta asumiskäyttöön myöhemmin. Suuret ikkunat antavat kodille modernia ilmettä ja lisäävät kolmeen suuntaan avautuvan olokeittiön ja koko kodin valoisuutta. Tästä uutuusmallista löytyy 2-4 makuuhuonetta, olohuone, aula, kodinhoitohuone ja sauna.

City 84/97


Viva 114/138

Suosittu Viva nyt rinnetalona

Asuntomessuillakin ihastusta herättänyt Viva-mallisto täydentyy rinnetalolla. Uutuusmallissa sisääntulo on ylempään kerrokseen, josta löytyy oleskelutilojen lisäksi kaksi makuuhuonetta. Rinteeseen upotettu alakerta tarjoaa runsaat sauna- ja kodinhoitotilat, harrastetilaksikin sopivan varaston ja kaksi makuuhuonetta suurin ikkunoin.

Viva 114/138


Ready 119/136

Sisääntulo- ja oleskeluterassi samalla puolella pihaa

Ready-malleissa on valmiina avara ja valoisa olokeittiö suurine ikkunoineen. Sisääntulo- ja oleskeluterassi sijaitsevat uutuusmallissa samalla puolella pihaa - kuitenkin käytännöllisesti talon eri päissä. Lopputulos on samaan aikaan kodikas ja pelkistetty. Uudesta Ready-mallista löytyy neljä makuuhuonetta, vaatehuone, olokeittiö, kodinhoitohuone, sauna ja tekninen tila.

Ready 119/136


Ready 137/157

Valoisa koti suuremmallekin perheelle

Pienemmän uutuusmallin pohjaideaa noudattava Ready on saatavilla hieman kookkaampana viiden makuuhuoneen kotina. Tämä muunnos näyttää vaihtoehdot suuremmasta saunasta, jossa hyödynnetään makuuhuoneen komerotilaa, ja teknisestä tilasta, jonne on sisäänkäynti ulkoa. Ready toimii mainiosti suuremmankin perheen kotina.

Ready 137/157