Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Tule meille töihin!

Kauppa käy, joten vahvasti kasvava Kastelli tarvitsee uusia tekijöitä. Taustallamme on satavuotiaan perheyrityksen kokemus ja aito intohimo tekemiseen. Haemme asentajia, suunnittelijoita, työpäälliköitä.

Miksi tulisit meille?

Kastellilla työskentelee monia ammattilaisia useilla eri paikkakunnilla. Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa, nyt myös arvostetuin ja halutuin. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat kodin rakentamiseen, sekä kattavat palvelut ja vaihtoehdot rakentamiseen. Kastelli rakentaa taloja asiakkaan tontille eri valmiusasteisiin ja lisäksi valmiita EasyIN -koteja.

Kastelli kuuluu 100-vuotiaaseen Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 452 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Terveellinen, toimiva ja viihtyisä koti on halutumpi kuin koskaan. Onkin hyvä aika valita turvallinen ja toimitusvarma kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle. Kotiasiantuntijoillamme on takataskussaan lisää hyviä syitä, miksi juuri nyt kannattaa toteuttaa elämäsi koti.

Kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle.

  • Tasokas arkkitehtuuri
  • Tehokkaat pohjaratkaisut
  • Muokattavat talomallit
  • Laadukkaat materiaalit
  • Palvelualtteimmat kauppiaat1
  • Parhaat rakentamispalvelut1
  • Kodit jokaiseen budjettiin
  • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

1Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.


Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi