Hirsi-Kastelli -esittely, Lieto

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Aloita matkasi kohti hirsiunelmaa ja tule fiilistelemään uutta nousevaa hirsitaloamme Taipaleentie 66, Lieto su 21.1.2024 klo 13:45-15:30!

Järjestämme rakenteilla olevan Hirsi-Kastelli-kodin esittelyn osoitteessa: Taipaleentie 66, Lieto. Koti esitellään levypintaisena. Tämän kodin huoneistoala on 150 m². Talo on räätälöity asiakkaan oman suunnitelman mukaiseksi, ja sen kerrosala on 161 m². Pääkuvana on käytetty Aisti 116/126 visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Kilpijoentieltä!

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Vietä jo ensi joulua haaveidesi hirsitalossa!

Mikset nauttisi jo vuoden 2024 jouluglögeistä ja kuusijuhlasta kompromissittomaksi räätälöidyssä unelmakodissa? Ota yhteyttä heti, sillä halutuimmat toimitusajat jaetaan nyt. Nopeat nappaavat myös tuntuvan sisustusrahan uuden hirsikodin viimeistelyyn!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun perheesi näköinen hirsikoti, jossa voitte nauttia elämänne jouhevimmista jouluista ja kaikista muistakin tärkeistä hetkistä.

Pyydä tarjous jo tänään.

 

Uusi hirsikoti syntyy omista valinnoista

Muokkaa: Löydä mieleisesi pohja muokattavasta hirsitalomallistostamme.

Sisusta: Aina tuoreesta Hirsi-Kastellin Collection-sisustusvalikoimasta löydät ensiluokkaiset materiaalit, valaistukset ja kiintokalusteet sisätilojen viimeistelyyn.

Nappaa tuntuva etu: Tarjoamme vuoden loppuun, 31.12.2023 mennessä solmittuihin talokauppoihin Collection-sisustusrahaa, jota voit käyttää uuden hirsikotinne materiaali- ja kalustevalintoihin.  Kysy lisää sisustusedusta lähimmältä Hirsi-Kastelli-kauppiaaltasi!

Seuraava rakentamisen talopäivä toimistolla. Tule mukaan!

Puutarhankatu 12, Turku, 4.2.2024 klo 12-14.

Taloesittelyn osoite

Taipaleentie 66
21430 Lieto

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Opasteet Kilpijoentieltä!

Taloesittelyt