Taloesittely, Espoo (Lakisto)

Tervetuloa uuden Kastelli –kodin esittelyyn!

Tule tutustumaan muuttovalmiiseen Verso 91-muunnokseen. Kohde on nyt valmis ja myyntikunnossa.  Kodin huoneistoala on 87 m², kokonaiskerrosala on 100 m² ja rakennusoikeusala on 250 mm us 97 m².

Talossa on lämmitysmuotona sähkölattialämmitys ja lisäksi ilmalämpöpumppu, koneellinen ilmanvaihto sekä tulisijana Konsta-kamiina korvausilmapiipulla. Kiintokalusteet Puustelli, kodinkoneet Siemens, laatat Pukkila Kastellin Collection-valikoimasta.

Ajo-opastus Vihdintieltä.

Tervetuloa tutustumaan, ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten!

 

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen koti

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Perheesi kompromissiton koti valmistuu Kastellin varmoissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta.

Apunasi on Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan raudanluja asiantuntemus sekä markkinoiden palvelualtteimmiksi koetut kauppiaat!

Taloesittelyn osoite

Tuhkurilammentie 10
02980 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Vihdintieltä

Taloesittelyt