Tutustu 2021 messukoteihimme
#4 ja #6

Kastelli säväyttää Lohjan 2021 Asuntomessuilla

Ihastu Veistos- ja Plazia-messutaloihin paikan päällä 9.7.–8.8.2021

Esittelemme Lohjan asuntomessuilla kaksi Kastellin modernia ja avaran valoisaa kotia, joissa isompikin perhe voi nauttia täysin sydämin sekä yhteisestä laatuajasta että omasta rauhasta.

Koe, tunne ja fiilistele paikan päällä Kastellin messukohteet 4 ja 6:

Julkisivurappauksen ja puutehosteiden esteettinen harmonia pääsee oikeuksiinsa Kastellin silmiähivelevässä Veistos 163/195 -messutalomallissa. Koti tarjoaa viiden makuuhuoneen kotoiluparatiisin kahdessa kerroksessa. Valoisassa Plazia Järven sydän -kodissa toteutuu Kastelli-kotien vaivaton muokattavuus: messutalo on räätälöity Kastellin Plazia 154/178 -talomallin pohjalta vastaamaan täydellisesti messurakentajaperheen kotiunelmia.

Molemmat vuoden 2021 messukohteemme ovat arkkitehtuuriltaan skandinaavisen tyylikkäitä ja harmonisia. Kastellin sisustussuunnittelijoiden toteuttama sisustus huomioi niin nykyaikaisten asukkaiden modernit tarpeet, kotimaisuuden kuin talojen arkkitehtuurin.

Kotimaiset kädentaidot nousevat kunniaan messukohteissamme

Kastellin tietotaito ja aito intohimo toimivien kotien rakentamiseen kumpuaa 100-vuotiaasta perheyritystaustastamme. Niinpä olemme käyttäneet myös messukohteiden sisustuksessa paljon suomalaisten perheyritysten kädentaidoilla syntyneitä huonekaluja, sisustustuotteita, taidetta sekä ekologisia, vesipestäviä materiaaleja.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Puustelli, Adea, Nikari, Woodnotes, Lundia, Finarte, VM-Carpet, Anno, Lapuan Kankurit ja puuseppäliikkeet Halwest, Puusepänliike Hannes Oy sekä Dejlig & Siniranta. Taidetta löytyy mm. Marianne Huotarilta, Kaarnia Designin Karoliina Peltokorvelta, Katja Hyytiä Artilta ja Elina Surakka Artilta.

Kotien ykkönen jo 27 vuotta!

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.


Kotien ykkösen taidonnäytteet Lohjan Asuntomessuilla

Kohde 4:
Veistos 163/195

6H, K, RUOK, ARKIET, 2WC, KH, KHH, PE, S

Koti kuin viihtyisä taideteos

Skandinaavinen graafisuus yhdistyy suomalaisille rakkaaseen kodikkuuteen Kastellin näyttävissä Veistos-malleissa. Tilavassa lapsiperheen kotoiluparatiisissa on yhtenäinen, avara keittiön ja olohuoneen yhdistelmä, josta on esteetön käynti viihtyisälle lasitetulle terassille. Moderni lasiliukuseinä tuo valoa oleskelutiloihin ja yhdistää sisä- ja ulkotilan saumattomasti toisiinsa. Sisustuksessa kotimaiset kalusteet ja taide istuvat talon arkkitehtuuriin kauniisti.

Modernissa pihasuunnittelussa korostuu helppohoitoisuus. Pihakivetyksenä on käytetty klassista betonilaattaa, joka tehostaa pihan selkeitä linjoja. Iso yhtenäinen nurmialue rauhoittaa yleisnäkymää, jolloin pienet harkitut yksityiskohdat pääsevät hienosti esille. Rajatut istutusalueet helpottavat pihatöitä. Pergola ruokailuryhmineen kutsuu koko perheen viihtymään aurinkoisille brunsseille. 

Moderni Veistos-koti huokuu lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikasta ammentavia vivahteita. Talomallissa on vakiona puuverhous.

Katso täältä Veistos 163/195 -mallin pohjaratkaisut:


Veistos 163/195 -messutalon kuvia

Klikkaa kuva, niin se avautuu isommaksi


Kohde 6:
Plazia 154/178

5H, K, VH, 2WC, KHH, AK/VAR, PE, S

Plazia Järven sydän – sykähdyttävä koti veden äärellä

Kastellin Plazia Järven sydän on messurakentajaperheen toiveiden ja tontin mukaan muokattu viihtyisä koti, joka pohjautuu Kastellin Plazia 154/178 -talomalliin. Järvenrantamaisemaan suunnitellussa kodissa on panostettu erityisesti suureen ja valoisaan olokeittiöön, jossa perhe viettää paljon aikaa läheistensä kanssa. Kotimaiset luonnonmateriaalit antavat kodille ylellisen tunnelman.

Päärakennuksen asuintiloista on saumaton kulku L-mallisen talon saunaosastosiipeen. Takapihalle on luotu sykähdyttävää spa-tunnelmaa terassiin upotetulla ulkoporeammeella. Aluetta rajaa istutusallas tunnelmavaloineen  ja kivikatteineen. Tontilta aukeava hieno järvinäkymä on huomioitu modernin mutta kodikkaan pihan kasvivalinnoissa sekä niiden sijoittelussa. Piha on suunniteltu perheen toiveiden mukaisesti helppohoitoiseksi katteiden ja reunakivien avulla.

Kastellin Plazia-kodit edustavat modernia arkkitehtisuunnittelua korkeine ikkunoineen ja avarine sisätiloineen. Plazia-talomallisto on etenkin lapsiperheiden suosikki.

Tutustu Plazia 154/178 -malliin täällä:


Plazia Järven sydän -messutalon kuvia

Klikkaa kuva, niin se avautuu isommaksi


Ammattitaitoiset Kastelli-kauppiaamme ovat tukenasi unelmakotisi hankinnassa koko suunnitteluvaiheen ajan

Luotettava, turvallinen ja vakavarainen talokumppani on arvokas asia elämäsi tärkeimmällä kotimatkalla. Meillä kastellilaisilla on mitä parhaimmat eväät ja talomallit kotiunelmasi toteuttamiseen. Ota yhteyttä lähimpään Kastelli-kauppiaaseen ja varaa aika oman kodin suunnitteluun, vaikkapa etänä videopuhelun välityksellä. Kauppiaillamme on takataskussaan lisää hyviä syitä aloittaa Kastelli-kodin rakentaminen juuri tänä kesänä.

Kastelli-kauppiaamme vastaavat mielellään jokaiseen kysymykseesi. Ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi Kastelli-kauppiaaseen:

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pian!

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi.
Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

Kotien ykkönen jo 27 vuotta!

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi