Veistos 163/195

Kastellin suositun Veistos-malliston uusi Lohjan asuntomessuilla esiteltävä tulokas on 5 makuuhuoneen koti kahdessa kerroksessa.

Huonekuvaus
6H+K+RUOK+ARKIET+2 WC+KH+KHH+PE+S
Huoneistoala
163 m2
Kerrosala
195 m2
Kerroksia
2
Peruspaketti 103 744 €
Muuttovalmis 308 830 € 328 394 € 305 624 € 325 186 € 320 696 €
Hinnat

Tutustu toimitus­vaihtoehtoihin

Toimituskulut eivät sisälly hintaan.

Talomallin perushinta on laskettu puuverhottuna.

POHJARATKAISU

Veistos 163, pohjakuva 1. krs

Koti kuin taideteos

Kahden kerroksen koti tilaa ja avaruutta arvostavalle perheelle.

Lohjan messujen Veistos-kodin ulkovaippa on rouhea yhdistelmä valkoiseksi rapattua kiveä ja suomalaista puuta. Suositun Veistos-mallistomme uusi tulokas on 5 makuuhuoneen unelmakoti, jossa isompikin perhe elää mukavasti kahdessa kerroksessa.

Lohjan asuntomessuilla vuonna 2021 esiteltävässä Veistos 163/195 -talomallissa on viisi makuuhuonetta – yksi ensimmäisessä kerroksessa ja neljä kakkoskerroksessa. Toisen kerroksen päämakuuhuoneeseen kuuluu iso vaatehuone ja huoneesta pääsee suoraan parvekkeelle isojen lasiliukuovien kautta. Ykköskerroksen terassi puolestaan avautuu ison olohuoneen sekä keittiön kautta. 

Tyylikkään Veistos-kodin silmiähivelevä katseenkiinnittäjä on ruokailutilan läheisyydestä kakkoskerrokseen nouseva portaikko. Korkealle kurottava katto on Veistos-malliston yksi tunnistettavimmista ominaisuuksista, joka tuo kotiin modernia, mutta samalla aikaa klassista muotoa. 

Veistoksessa riittää ikkunapintaa, joten valoisasta tunnelmasta voi nauttia jokaisessa huoneessa, terassia unohtamatta. Hauskana yksityiskohtana on etupihalle yläkerran korkeimmasta kohdasta kurkistava ranskalaista parveketta mukaileva ikkuna. 

Keittiö on kaikkien yhteinen kokoontumispaikka, ja Veistos-keittiössä viihdytään ja nautitaan yhdessäolosta avarassa ja valoisessa tilassa. Koko talon suurimmassa tilassa avokeittiö ruokailutiloineen tarjoaa mahdollisuuden isonkin porukan yhteiselle kokkaustuokiolle. 

Lisävarusteena saatava autokatos mukailee talon ilmettä ja jämäkät ”pitkospuut” liittävät sen osaksi kotia. Sisäpihan suojaan sopii mainiosti myös lasten leikkipaikka, jonne Veistos-talon mukaan saa halutessaan lisävarusteena mm. tukevan keinurakenteen.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi