Kastelli esittelee Lohjan Asuntomessuilla kaksi modernin tilasuunnittelun taidonnäytettä

Lohjan Asuntomessuilla esillä olevat messukodit, kaksikerroksinen Veistos 163/195 ja yksitasoinen Plazia Järven sydän, tuovat luontoyhteyden ja nykyaikaisen asumisen herkut asukkaidensa iloksi. Kastellin messutalot ovat alueella kohdenumeroilla 4 ja 6

Vuoden 2021 Asuntomessuilla pääsee ihastelemaan Kastellin modernin Veistos-malliston tyyliä ja toimivia tilaratkaisuja. Virtaviivaisen ja kapeille tonteille istuvaksi suunnitellun Veistos-malliston lähtökohtana on tuoda  luontoyhteys ja omaa rauhaa kaupunkimaiseenkin ympäristöön. Veistos-mallistossa skandinaavinen graafisuus yhdistyy suomalaisille rakkaaseen kodikkuuteen. Veistos-messutalossa rapatun julkisivun ja puutehosteiden esteettinen harmonia pääsee oikeuksiinsa.

Asiakasperheen toiveiden mukaan räätälöity Plazia Järven sydän -messukoti kumpuaa Kastellin Plazia-mallistosta. Plazia-kodit edustavat modernia arkkitehtisuunnittelua korkeine ikkunoineen,  avarine olokeittiöineen ja ilmavine sisätiloineen. Saunatilat ovat viihtyisän väljät ja tarjoavat suoran yhteyden vilvoitteluterassille.

Tutustu messutaloihin;

Kastelli – markkinajohtaja jo 27 vuoden ajan

Kastelli on jälleen Suomen ostetuin, ja myös arvostetuin talomerkki. Kastelli-talot Oy on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa aina vuodesta 1994 lähtien.

Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV.

Kastelli-talot Oy on osa kotimaista perheyhtiö Harjavalta Oy -konsernia yhdessä Suomen myydyimmän keittiömerkin, Puustellin, sekä kasvavan rakennusliike Lapti Oy:n kanssa. Kastellilla on jo 30 000 rakennetun talon kokemus. Tarjoamme myös talotekniikan suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta.

Katso lisää tietoa Lohjan Asuntomessuista täältä:

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi