LUOTETTAVA KUMPPANI MYÖS SUUREMPIIN RAKENNUSHANKKEISIIN

Kastelli-talojen palvelut ammattirakentajille

Kastelli-talot Oy on luotettava ja osaava kumppani myös suurempien rakennushankkeiden, kuten pari- tai rivitalojen, toteuttamisessa. Teemme paljon kustannustehokasta yhteistyötä ammatti- ja sijoittajarakentajien sekä ryhmärakentajien ja rakennusliikkeiden kanssa. Kokonaisuuden helppous, pitävä aikataulu ja hinta ovat tae tuottavalle liiketoiminnalle. Mitä laajempi toimitusmalli, sitä kustannustehokkaampi rakennusprojekti on rakennuttajalle. Kanssamme sijoituskohteesi rakentuvat osaavien ja luotettavien ammattilaisten käsissä.

Tutustu laajaan talomallistoomme

Toteutamme kanssasi ammattirakentamisen talokokonaisuudet, oli kyse sitten omakotitaloista, pari- tai rivitaloista tai loma-asunnoista. Asiakkaitamme ovat sijoittajat, pienet rakennusliikkeet, gryndaustoimintaa harjoittavat yksityishenkilöt sekä asunto-osakeyhtiöt.

Kartoitamme kanssasi sopivan toimituslaajuuden kohteellesi:

Muuttovalmis

Viittä vaille valmis

Peruspaketti

Kuori 114/130 A

Kastelli-talot tunnetaan korkeasta laadustaan, joka perustuu huolella mietittyyn rakentamisen ketjuun. Asiakkaat päätyvät Kastellin talopakettiin laajan malliston, toimivien tilaratkaisujen ja hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Myös yksilöllinen suunnittelupalvelu ja ammattitaitoiset Kastelli-kauppiaat tekevät ostopäätöksestä helppoa.

Meiltä saat luotettavaa asiantuntemusta ja tukea rakennusprojektisi kaikkiin vaiheisiin, aina orastavasta kotihaaveesta valmiiseen kotiin asti – ja pitemmällekin. Tarjoamme myös talotekniikan suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta, jotta kaikki sujuu tarkalleen niin kuin pitääkin.

Lisätietoa antaa,

projektimyyntipäällikkö Kari Lammervo

+358 50 553 2513

kari.lammervo@kastelli.fi

Tutustu lisää Kastellin rakentamiseen >>.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi