Kastelli Kolmedee

Herätä kotiunelmasi eloon helpolla 3D-työkalulla. Testaa, kuinka talomalli muuttuu yksilölliseksi kodiksi omilla valinnoillasi.

Kastelli Kolmedee – fiksu suunnittelutyökalu apunasi

Jokainen muuttovalmis Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin. Koukuttavan inspiraatiotyökalumme avulla voit nähdä, kuinka omat valintasi muuttavat muuttovalmiin talomallin kohta kohdalta elämäsi kompromissittomaksi kodiksi. Tee makusi mukaiset valinnat ja katso miltä ne näyttävät erilaisissa talomalleissa.

Herätä kotiunelmasi eloon 3D-suunnitteluohjelmassamme – kliksuttele makusi mukaiset valinnat ja katso miltä ne näyttävät erilaisissa talomalleissa.

Kas näin se toimii

Inspiroidu Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalun parissa tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.

  • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimallejamme kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
  • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
  • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
  • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin voimme laskea sinulle hintatarjouksen elämäsi kompromissittomasta kodista.
  • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissamme on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia, jotka eivät kaikki yhteen työkaluun mahtuisikaan. Poimimme Kastellin Kolmedee -ohjelmaan asiakkaidemme yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin.

Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi! Yhdessä voimme muokata paljon muutakin, kuten ikkunoiden ja uloskäyntien määrää, kokoa ja sijaintia, katon muotoa sekä talon mittoja.

Sinä unelmoit, me toteutamme.

Muokattavat 3D-talomallit

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi