Kastelli Kolmedee – fiksu suunnittelutyökalu apunasi

Jokainen muuttovalmis Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin. Koukuttavan inspiraatiotyökalumme avulla voit nähdä, kuinka omat valintasi muuttavat muuttovalmiin talomallin kohta kohdalta elämäsi kompromissittomaksi kodiksi.

Herätä kotiunelmasi eloon 3D-suunnitteluohjelmassamme – kliksuttele makusi mukaiset valinnat ja katso miltä ne näyttävät erilaisissa talomalleissa.

Kas näin se toimii

Inspiroidu Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalun parissa tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.

  • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimallejamme kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
  • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
  • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
  • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin voimme laskea sinulle hintatarjouksen elämäsi kompromissittomasta kodista.
  • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissamme on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia, jotka eivät kaikki yhteen työkaluun mahtuisikaan. Poimimme Kastellin Kolmedee -ohjelmaan asiakkaidemme yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin.

Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi! Yhdessä voimme muokata paljon muutakin, kuten ikkunoiden ja uloskäyntien määrää, kokoa ja sijaintia, katon muotoa sekä talon mittoja.

Sinä unelmoit, me toteutamme.

Muokattavat 3D-talomallit

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi