Uusi City-talomalli kotien ykköseltä

Kastellilta uusi muokattava talomalli taajamiin

Kastellin mallistotiimi suunnitteli suosittuun City-talomallistoon uuden kompaktin kaksikerroksisen kodin, joka on helposti muunneltavissa ja soveltuu erityisen hyvin tiiviisti rakennetuille asuinalueille.

Uusi City 110/132 -talomalli vastaa nykyaikaisiin asumisen tarpeisiin markkinajohtajan laadulla. Kahden kerroksen hukkaneliötön koti tarjoaa ihanteellisen tasapainon viihtyisille yhteisille hetkille ja omalle rauhalle. Neljästä makuuhuoneesta kolme on rauhoitettu yläkertaan, samoin kuin kodinhoitotilat. Suosittu arkieteinen teknisine tiloineen sijaitsee kätevästi eteisen yhteydessä.

Pohjaratkaisu tarjoaa monipuoliset muokkausmahdollisuudet, jolloin taloa voi soveltaa ihanteellisesti useille erityyppisille ja -mallisille tonteille. Ikkunoita voi suunnata joustavasti tontin ja näkymien kannalta parhaisiin ilmansuuntiin, mikä varmistaa yksityisyyden naapureiden suuntaan.

Muita pohjaan valmiiksi suunniteltuja muokkausoptioita ovat sisäänkäynnin siirto ja peilaus eri puolille taloa. Runkosyvyyden kasvattaminen tuo lisää tilaa keittiöön, ruokailutilaan ja makuuhuoneisiin. Keittiön voi myös suunnitella L-malliseksi saarekkeella, ja yläkerran vaatehuoneen voi muuttaa erilliseksi wc:ksi, jolloin pesuhuoneeseen vapautuu tilaa kahdelle suihkulle.

Talomallin voi valita joustavasti muuttovalmiina, viittä vaille valmiina tai omatoimirakentajan talopakettina.

Nyt on hyvä aika toteuttaa haaveidesi omakotitalo luotettavan kumppanin kanssa

Millainen kotiunelma, sellainen myös kodinrakentajan etu: kysy kauppiailtamme lisää omannäköiseksi räätälöidyistä rakentajan eduista!

Kotien ykkönen jo 30 vuotta

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle. Näistä syistä meidät valitaan:

  • Luotettava markkinajohtaja1
  • Tasokas arkkitehtuuri
  • Tehokkaat pohjaratkaisut
  • Suomen laajin talomallisto
  • Muokattavat talomallit
  • Laadukkaat materiaalit
  • Yksilöllinen palvelu ja palvelualttius
  • Joustavimmat toimitussisällöt
  • Kodit jokaiseen budjettiin
  • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

1 Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2023/24 RV.

Uusi City-talomalli

City 110/132

Tässä neljän makuuhuoneen kaupunkikodissa alakerta on pyhitetty yhteisille oleskelutiloille. Alakerrassa on myös yksi makuuhuone sekä käytännöllinen arkieteinen, joka sujuvoittaa arkea ja auttaa pitämään kodin yleisilmeen siistinä. Kolme muuta makuuhuonetta sekä kodinhoito- ja peseytymistilat on rauhoitettu yläkertaan. Yhden makuuhuoneista voi muuttaa helposti rauhalliseksi etätyötilaksi tai harrastehuoneeksi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi