City 110/132

Hukkaneliötön, muunneltavaksi suunniteltu kaksikerroskoti sopii monenlaisille tonteille ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Tiiviisti rakennetuille asuinalueille istuvan talon kätevä arkieteinen sujuvoittaa eloa, ja fiksu pohja tarjoaa sekä yhteisiä hetkiä että omaa rauhaa.

Huonekuvaus
5h + K + KHH + WC + VH + ARKIET + PH + S
Huoneistoala
110 m2
Kerrosala
132 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kaksikerroksisen City-talon alakerta on pyhitetty yhteisille oleskelutiloille, joissa on mukava viettää aikaa perheen ja vieraiden kanssa. Lisäksi alakerrasta löytyy yksi makuuhuone sekä käytännöllinen arkieteinen, joka pitää arjen sujuvana ja kodin siistinä.

Kodin kolme muuta makuuhuonetta sekä kodinhoito- ja peseytymistilat on rauhoitettu yläkertaan. Tämä ratkaisu takaa, että makuuhuoneet pysyvät seesteisinä lepopaikkoina, erillään kodin vilkkaasta elämästä ja illanviettojen ilottelusta. Yhden makuuhuoneista voi muuttaa häiriöttömäksi etätyöskentelytilaksi tai vaikkapa harrastehuoneeksi. Yläkerran sijoittelu tarjoaa myös muita käytännön etuja: kodinhoitotilojen ja vaatehuoneen läheisyys makuuhuoneisiin helpottaa pyykkihuoltoa ja arjen askareita. Mikä parasta, jos vieraat sattuvat tupsahtamaan kiireisen perhearjen keskelle, yläkertaa ei välttämättä tarvitse järjestellä yhtä huolellisesti, kun yhteiset oleskelutilat sijaitsevat alakerrassa.

City-kodin tilasuunnittelu on tuttuun tapaan tehokasta ja tarkkaan mietittyä, eikä hukkaneliöitä ole. Tämä tekee talosta erinomaisen valinnan myös tiiviisti rakennetuille asuinalueille. Suunnittelussa on huomioitu yksityisyys ja näkymät: ikkuna-aukotukset voi suunnata juuri haluttuun suuntaan, kuten piha-alueelle, ja samalla varmistaa, että lähellä oleviin naapureihin nähden säilyy riittävä näkösuoja.

Ulkoasultaan talo on klassisen kaunis ja ajattoman tyylikäs, minkä ansiosta se sulautuu saumattomasti kaupunkimaisille pientaloalueille. Epäsymmetrinen kattomuoto, katos ja harkitusti sijoitetut ikkunat luovat yhtenäisen ja sopusuhtaisen kokonaisuuden, joka kestää aikaa ja katseita.

Talomallin muuntelumahdollisuuksia

Pohjaratkaisu tarjoaa monipuoliset muokkausmahdollisuudet. Tämä on hyvän suunnittelun merkki, sillä talomallia voi soveltaa ihanteellisesti useille erityyppisille ja -mallisille tonteille:

Oleskelutilat ovat talon päädyssä, mikä mahdollistaa näkymien avaamisen kolmeen eri suuntaan tontin ja ilmansuuntien ehdoilla. Uloskäynnin, kuten myös terassit ja katokset, voi suunnata kolmelle eri puolelle taloa.

Makuuhuoneet ovat kaikki talon kulmissa, jolloin niiden ikkunat voi suunnata kahteen eri suuntaan rakennuspaikan ja olosuhteiden ihanteellisuuden mukaan.

Sisäänkäynnin voi muuttaa helposti talon toiselle sivulle peilaamalla kodin päädyn toisin päin. Sisäänkäynnin voi myös siirtää talon päätyyn, jolloin eteinen, arkieteinen, aula ja wc kiepautetaan sen mukaan.

Runkosyvyyttä kasvattamalla keittiöön saa lisää kokoa ja säilytysratkaisuja. Samalla lisäneliöitä tulee luontevasti myös ruokailutilaan ja kolmeen makuuhuoneeseen.

Keittiö voi olla myös L-mallinen ja sisältää saarekkeen, mikä tuo lisää laskutilaa ja käytännöllisyyttä ruoanlaittoon.

Yläkerran vaatehuoneen voi muuttaa myös erilliseksi wc:ksi. Tällöin pesuhuoneeseen jää tilaa kahdelle suihkulle, mikä lisää arkitoimien ja saunomisen sujuvuutta.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

City

Moderni kaupunkikoti

City on suosittu ja trendikäs laatukoti, joka ihastuttaa modernilla julkisivullaan. Toimiva pohjaratkaisu taipuu perheen erilaisiin elämäntilanteisiin. Vaihteleva ikkunalinja ja moderni katto tuovat ilmettä kaupunkiasumiseen.

Energiatiivis ja edullinen asua

City-koti on taloudellinen valinta. Saumaton Kastellin seinärakenne varmistaa lämpimän ja turvallisen asumisen.

Ulkoa trendikäs, sisältä toimiva

City-kodissa yhdistyvät tämän päivän suunnittelutrendit ja ajaton toimivuus. Muuttovalmiin City-kodin sisustus on laadukasta tämän päivän trendit huomioivaa kädenjälkeä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi