Markkinajohtajan Kultaranta-messukoti kutsuu Naantalin merellisen maiseman kylään

Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla. Laaja, asunnosta lähes saumattomasti jatkuva terassi sekä viherkatolla kruunattu paviljonki venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Lapsiperheelle ideaalin omakotitalon ja kesähuoneen lisäksi kohteeseen kuuluu kahden auton autokatos, pyöräkatos sekä varasto. Ympäristöään kunnioittavat rakennukset ovat puurunkoisia ja pystyverhoiltuja. Kohde tulee myyntiin keväällä 2022.

Kultaranta 123/142

Huoneistoala: 123 m2
Kerrosala: 142 m

4H, K, VH, KHH, 2WC, PUH, PE, S, TEKN

Valo, väljyys ja vastuullisuus korostuvat suunnittelussa

Kastellin tuliterän Kultaranta-malliston messukoti on arkkitehtonisesti näyttävä ja luonnonläheinen kokonaisuus, jonka inspiraatio kumpuaa suomalaisesta saaristomaisemasta. Merelliseen ympäristöönsä kauniisti istuva koti tarjoaa kaiken mistä lapsiperhe voi unelmoida – ja enemmänkin.

Tarkoin harkittu tilasuunnittelu mahdollistaa yhtäläisesti niin suuret maisemalliset ikkunapinnat kuin näkösuojaa ja yksityisyyttä asukkaille. Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista yhdestä voi astua liukuoven kautta suoraan terassille raikasta meri-ilmaa nuuhkimaan. Päämakuuhuoneen kruunaa tilava vaatehuone, josta on suojaisa pujahdusreitti pesu-, pukeutumis- ja kodinhoitotiloihin. Kodin kohokohtiin lukeutuu myös avoimeksi suunniteltu olohuone-ruokailutila-saarekekeittiö, joka kutsuu viettämään yhteistä laatuaikaa. Kätevä apukeittiö tarjoaa säilytystilaa ja auttaa pitämään kodin yleisilmeen siistinä kiireisessäkin perhearjessa.

Myös sisustuksessa sekä pintamateriaaleissa on huomioitu Naantalin kaunis rakennusalue luontoineen. Vastuullinen rakentaminen näkyy myös sisustuksessa, joka suosii kotimaisia tuotteita ja kotimaista muotoilua. Esillä on runsaasti suomalaisten taiteilijoiden sekä puuseppien kädentaitoa.

Kastellin Kultaranta-messutalon kohdenumero on 11.

Pientalojen ylivoimainen markkinajohtaja Kastelli-talot Oy on osa kotimaista, perheomisteista Harjavalta-konsernia yhdessä Suomen ostetuimman keittiömerkin, Puustellin, sekä kasvavan rakennusliike Lapti Oy:n kanssa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994 asti.

Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2021/22 SV.

Lisätietoja:

Tapio Vyörykkä
myynti- ja markkinointijohtaja, Kastelli-talot Oy
Puhelin 010 277 6732
+358 400 501 610
tapio.vyorykka@kastelli.fi

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi