Hirsi-Kastellin Asiakasilta, Oulu

Saitko tontin? Tervetuloa Oulun asiakasiltaan!

Suunnitteletko tontin hankkimista? Onnistiko tonttiarvonnassa? Eikö nykyisestä asuntomarkkinasta löydy valmista ratkaisua? Meiltä saat avun ja neuvot kohti omaa kotiunelmaa.

Asiakasillassa paikalla sinua varten:

  • Arkkitehtimme. Häneltä saat vinkkejä ja ideoita esimerkiksi sopivan talomallin valintaan tontillesi mm. ilmansuunnat ja kaavamääräykset huomioiden.
  • Pohjolan Osuuspankin edustaja kertomassa rakentamisen rahoituksen vaihtoehdoista.
  • Kauppiaamme sekä myyntipäällikkö vastaamassa kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Tule kuulemaan myös Oulun alueen talvieduista. Asiakasiltaan osallistuneiden kesken arvomme pimeneviin syysiltoihin Uuden-Seelannin lampaanvillasta tehdyn ylellisen torkkupeiton.

Tarjolla myös pientä suolaista ja makeaa. Ilmoittauduthan tapahtumaan etukäteen viimeistään tiistaina 19.9. mennessä, jotta voimme varmistaa herkkujen riittävyyden. Ilmoittautua voi puhelimitse tai sähköpostilla kauppiaillemme Tealle, Hannalle tai Saritalle.

 

Keittiöarvonta

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi talo – samalla voit voittaa 10 000 eurolla Puustellin korkealaatuisia kotimaisia keittiökalusteita uuteen kompromissittomaan kotiisi!

Arvomme keittiökalustepalkinnon kaikkien 7.7.–31.10.2023 Kastelli- tai Hirsi-Kastelli-talokaupat solmineiden asiakkaiden kesken. Katso arvonnan ehdot ja säännöt täältä.

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Taloesittelyn osoite

Voudintie 3
90400 Oulu

Näytä ajo-ohjeet

Taloesittelyt