Hirsi-Kastelli -esittely, Espoo

Tervetuloa uuden Hirsi-Kastelli -kodin esittelyyn!

Aloita matkasi kohti hirsiunelmaa ja tule fiilistelemään uutta hirsitaloamme Espooseen ti 23.5.2023 klo 16.00-18.00! Järjestämme muuttovalmiin Hirsi-Kastelli -kodin esittelyn osoitteessa: Pihakulma 12, Espoo. Hirsikoti esitellään valmiina.

Tämän kodin näyttävällä ikkunarivistöllä kruunattu avara keittiö-olohuone on luonnonvalossa kylpevä ja viihtyisä tila yhdessäoloon. Hirsikodin tuntu ja tuoksu rauhoittavat kiireisen arjen keskellä. Tämän kodin huoneistoala on 121 m². Pääkuvana on käytetty Aisti-mallin visualisointikuvaa.

Loimme urbaaniin ympäristöön istuvan modernin ja läpikotaisin vastuullisen hirsikotimalliston, jotta perheesi voi poimia parhaat puolet kaikesta: kaupungin sykkeestä ja luonnon rauhasta. Hirsikauppiaamme ovat palveluksessasi, kysy lisää tai jätä suoraan tarjouspyyntö.

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Mitä jos kotisi säästäisi ja tuottaisi energiaa puolestasi?

Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman huoletonta myös haastavina aikoina, jolloin energiankulutus ja siitä syntyneet kustannukset ovat murroksessa. Nyt onkin kreivin aika panostaa toimivaan kotiin, jossa nykyhetki ja tulevaisuus on huomioitu kotoilijoiden eduksi.

Käänteentekevän Kastelli Energiafiksu -paketin turvin pääset iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt.

Kysy kauppiailtamme kuinka voit minimoida asumisen aikaisia kustannuksia uudella -paketilla.

Ota askel kohti energiahuolettomampaa huomista!

Taloesittelyn osoite

Pihakulma 12
02730 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Taloesittelyt