Taloesittely, Espoo

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä uuden Veistos-malliston pienin ja pippurisin malli, etenkin mustana. Kolmen makuuhuoneen ja olokeittiön toimiva kokonaisuus modernissa muodossa. Reilu huonekorkeus ja lattiasta lähtevät ikkunat tekevät oleskelutiloista avarat ja valoisat. Tämä on loistava vaihtoehto, jos haluat taloosi näyttävää veistoksellisuutta. Sopii hyvin myös kapeille tonteille. Tämä koti esitellään lähes muuttovalmiina, luovutus vko 1. Huoneistoala on 96,5 m². Pääkuvana on käytetty Veistos-mallin visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Röyläntieltä.

Ilmoittaudu esittelyyn Rikulle p. 040 778 5581. Esittelykierros kestää noin 15 minuuttia. Paikalla esittelyssä yksi perhekunta kerrallaan.

Tulethan taloesittelyyn vain terveenä, hengityssuojain ja käsidesi käytössä. Paikallisia koronaohjeistuksia noudatetaan.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt myös muutto- ja viittä vaille valmiit -hirsikodit Suomen johtavalta talomerkiltä.

Uuteen kotiin jouluksi 2022. Parhaat talodiilit leivotaan nyt!

Vielä ehdit saada unelmiesi muuttovalmiin kodin kaikilla herkuilla jouluksi 2022. Kysy kauppiailtamme, miksi nyt on aika toimia.

Tule tutustumaan ja varaa aika oman kotisi suunnitteluun!

Taloesittelyn osoite

Joriinikuja 8
02920 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ajo-opastus Röyläntieltä.

Taloesittelyt