Hirsi-Kastelli: Kastellin Kotipäivät, Espoo

Tervetuloa Kastellin Kotipäiville Espooseen!

Tervetuloa tutustumaan omakotiasumisen erilaisiin mahdollisuuksiin ja saamaan inspiraatiota uusien muuttovalmiiden pientalokotiemme tunnelmasta. Kastellin Kotipäivät on täydellinen tilaisuus löytää tai ideoida uusi unelmiesi koti koko Kastelli-talojen monipuolisesta ja notkeasta pientaloasumisen tarjonnasta.

Oletko kiinnostunut rakentamaan omalle tontillesi haaveidesihirsitalon tai modernin hirsihuvilan? Tai onko sinulla jo valmiina omat suunnitelmat, jolle haluaisit rakentajakumppanit toteuttajaksi?

Hirsi-Kastellin koti on juuri sellainen – ihan omannäköinen: Tarjoamme modernin, monipuolisesti muokattavan hirsitalomalliston suunnittelusi avuksi sekä monipuoliset toimitusvaihtoehdot sisustusta vaille valmiista talotoimituksesta aina muuttovalmiiseen hirsitaloon saakka. Rakennuttajan parhaita apupalveluita unohtamatta!

Tule keskustelemaan kanssamme suunnitelmistasi ja katsotaan yhdessä, kuinka kotien vakavarainen ykkönen* kaikenkattavine palveluineen voi auttaa unelmiesi kompromissittoman hirsikodin toteuttamisessa! (*RTS 2023/24 RV.)

Lisäksi Kastellin Kotipäivillä pääset tapaamaan erilaisia rakentamisen ammattilaisia. Kastellilta mukana ovat työpäällikkö Tuomas, sisustussuunnittelija Jolanda, projektipäällikkö Arto ja tietenkin pääkaupunkiseudun Kastelli-kauppiaat.

Yhteistyökumppaneina mukana ovat mm. edustajat keittiökalustevalmistaja Puustellilta ja S-pankista sekä pohja- ja perustustöitä tarjoavan Perustavan, Rakennussuunnittelutoimisto Planimon ja Insinööritoimisto Tinston edustajat.

 

Koe samalla Kastelli-perheen mutkattoman muuttovalmiit kaupunkikodit

Esittelyssä on moderneja, yksitasoisia ja sisustettuja Kastellin kaupunkipienkoteja osoitteessa Rastasniityntie 52 ja Veininmäki 4, Espoo. Pohjaratkaisuiltaan kodit ovat moderneja ja avaria. Oleskelutilojen isot ikkunat tarjoavat anteliaat näkymät ympäröivään upeaan luontoon. Makuuhuoneet on ryhmitelty omaan rauhaansa kodin toiseen päähän. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma kahden auton autokatos sisäänkäynnin vieressä. Kaikissa autopaikoissa on lämmityspistoke, ja niihin on mahdollista saada tilauksesta myös sähköauton latausasema. Lisäksi kaikkiin koteihin kuuluu sauna, aurinkoinen terassi ja suojaisa oma atriumin omainen piha.

3H ​+ KT ​+  S ​+ varasto ​+ autokatospaikka 2kpl – 79,5 m²

Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran oleskelutilan, joka avautuu koko ikkunaseinän ja pariovien leveydeltä osittain katetulle terassille ja atriumpihalle. Makuuhuoneet ovat erillään toisistaan, joten tilat ovat monikäyttöiset. Omassa autokatoksessa on tilaa kahdelle autolle.

4H​+ KT​+S ​+varasto + autokatospaikka 2kpl –  98 m²

Kolmen makuuhuoneen kodissa lepotilat ja erillinen wc ovat omassa ryhmässään rakennuksen toisessa päässä ja oleskelutilat atriumpihoineen toisessa. Laaja terassi on seinän viereltä katettu, ja reilun kokoista omaa atriumpihaa rajaavat suuri ulkovarasto ja kahden auton autokatos.

5H ​+ KT ​+  S ​+ varasto ​+ autokatospaikka 2kpl – 112,0 m²

Taloyhtiön toisiksi suurimmissa asunnoissa on neljä makuuhuonetta. Kodinhoitotila sijaitsee kylpyhuoneen yhteydessä. Myös kaksi vessaa ja hyvät varastotilat lisäävät kodin käytännöllisyyttä. Suuri oma piha-alue osittain katetun laajan terassin edessä tekee tämän kodin atrium-pihasta muita suuremman. Asuntoon kuuluu kahden auton autokatospaikka.

5H ​+ KT ​+  S ​+ varasto ​+ autokatospaikka 2kpl – 124,0 m²

Taloyhtiön suurimmissa asunnoissa on neljä makuuhuonetta, joista yksi sijoittuu rakennuksen vastakkaiseen päätyyn, kolme muuta toiseen. Laaja terassi on seinän viereltä katettu, ja reilun kokoista omaa atriumpihaa rajaavat suuri ulkovarasto sekä kahden auton autokatos.

 

Kohteet ovat myynnissä!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisäksi Kastelli tarjoaa 100 ensimmäiselle lohikeittoa.

Tule tutustumaan ja löytämään unelmiesi Kastelli-koti!

Taloesittelyn osoite

Rastasniityntie 4
02620 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Taloesittelyt