Hirsi-Kastellin Kotipäivät, Akaa

Tervetuloa Hirsi-Kastellin Kotipäiville Akaaseen!

Tule, koe ja inspiroidu ainutlaatuisen ja viihtyisän muuttovalmiin hirsikodin tunnelmasta. Kastellin Kotipäivät tarjoaa täydellisen tilaisuuden löytää tai ideoida uusi unelmiesi koti koko Kastellin monipuolisesta ja notkeasta pientaloasumisen tarjonnasta.

Oletko kiinnostunut rakentamaan omalle tontillesi haaveittesi uuden omakotitalon tai huvilan? Haaveiletko modernista hirsikodista? Tai onko sinulla jo valmiina omat suunnitelmat, jolle haluaisit rakentajakumppanit toteuttajaksi?

Ajat muuttuvat, kotiunelmat pysyvät: Tarjoamme markkinoiden laajimman, muokattavan talomalliston suunnittelusi avuksi sekä monipuoliset toimitusvaihtoehdot omatoimirakentajan talopaketista sisustusta vaille valmiiseen ja aina muuttovalmiiseen talotoimitukseen saakka. Rakentajan parhaita apupalveluita unohtamatta.

Tule keskustelemaan kanssamme suunnitelmistasi ja katsotaan yhdessä, kuinka kotien luotettava ja vastuullinen ykkönen* kaikenkattavine palveluineen voi auttaa unelmiesi kompromissittoman kodin toteuttamisessa! (*RTS 2023/24 RV.)

 

Esiteltävänä on asiakkaan omien haaveiden mukaisesti toteutettu Hirsi-Kastelli-koti. 

Esittelyssä 2-kerroksinen, Arkkitehtitoimisto Timlinin suunnittelema uniikki Hirsi-Kastelli -koti, johon kuuluu päärakennus, iso talousrakennus ja erillinen saunarakennus.

Muuttovalmis ”premium” -konseptilla toteutettujen rakennusten huoneistoalat ovat hirsitalo 218 m² ja sauna 47 m².

Rakennukset lämpiävät maalämmöllä ja takaksi on valittu Saramo 2D trio pyöreällä teräshormilla. Osa hirsikodin sisäkatoista on toteutettu Ovelus-rimakatoilla. Suurin osa kalusteista on Puustellilta ja lisäksi keittiön ovia on teetetty myös Puusepän toimesta. Päälattiamateriaalina on Timberwisen Snow White saarni parketit. Terassimateriaali on Organowoodilta: huoltovapaa ja tikkuuntumaton ja portaat on tehty Gradon Valo mallista (paikalla porrastoimittajan edustaja), Talosta löytyy arkkitehdin suunnittelemana epäsuoraa valaistusta Plejd Led-nauhoilla, minkä Kastelli on toteuttanut,

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tarjolla piirakkakahvit!

Tule tutustumaan ja ihastumaan Kastelli-perheen muuttovalmiiseen ja moderniin kaupunkiin kauniisti sopivaan hirsikotiin!

Taloesittelyn osoite

Nahkialantie 6
37800 Akaa

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

  • Arkkitehtitoimiston suunnittelema yksilöllinen Hirsi-talo kohde

Opastus

Satamatien ja Nahkialantien risteyksestä perille.

Taloesittelyt