Kotimessujen Hirsi-Kastelli -esittely, Joensuu

Tervetuloa tutustumaan todella upeaan Hirsi-Kastelliin!

Tämä kolmen makuuhuoneen, moderni, muuttovalmis hirsikoti on luotu luonnonvalon ympärille. Valoisuus ja upeat läpitalon näkymät olivat johtotähtenä talomallin suunnittelussa.

Heti sisään astuessa kotiintulijaa tervehtii kaunis näköala makuuhuoneen sekä oleskelutilojen kautta omalle viihtyisälle terassille ja takapihalle. Suurten maisemallisten ikkunapintojen sekä avointen oleskelutilojen ansiosta luonnonvalo saa tulvia runsaana sisätiloihin kaikkina vuodenaikoina.

Kodin voi sijoittaa tontille esimerkiksi niin, että päiväaurinko valaisee hirsikodin yhtenäiset, viihtyisät oleskelutilat keittiön ja ruokailutilan puolelta, kun taas olohuoneen puoli voi kylpeä ilta-auringon pehmeissä säteissä.

Suuret ikkunapinnat kutsuvat maiseman kylään oleskelutiloihin asti, jossa sitä on ilo ihailla kotisohvalla rentoutuen ja takkatulen lämmöstä nautiskellen. Kirsikkana kakun päällä on avoimen olokeittiön kaunis keittiösaareke, joka tekee arkisestakin ruoanlaitosta puhdasta juhlaa. Saareke, jonka edustalla on avointa tilaa isommallekin ruokailuryhmälle, toimii myös kätevänä tarjoilupöytänä ruokailijoille.

Saunaosaston yhteyteen on suunniteltu viihtyisä oleskelutila, josta pääsee astumaan suoraan pihan puoleiselle terassille. Myös saunatuvan molemmille seinustoille on suunniteltu runsaasti valo-aukkoja, jotka houkuttelevat päivänsäteet kodin sisälle.

Päämakuuhuoneessa on tilava, ja suojaisan ikkunan ansiosta valoisa, vaatehuone, joka on kätevästi yhteydessä suoraan kodinhoitohuoneeseen.

Yhden makuuhuoneista voi pyhittää helposti myös työhuoneeksi, harrastustilaksi tai vaikka hyvän olon kuntoiluhuoneeksi.

Modernin hirsitalon arkkitehtuuri sulautuu sopusointuisasti niin taajamaan kuin suomalaiseen luontomaisemaakin. Loiva harjakatto on asetettu esteettisesti ja kenties yllättävälläkin tavalla talon suunnassa pitkittäin, jolloin saunasiiven sekä lisätilauksena saatavan autokatoksen pulpettikatot yhdistyvät talon kulmissa virtaviivaisesti. Ulkopintojen värivalinnoilla voit korostaa kodin ilmettä tyylikkäine lovettuine katoksineen.

Tule tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Mitä jos kotisi säästäisi ja tuottaisi energiaa puolestasi?

Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman huoletonta myös haastavina aikoina, jolloin energiankulutus ja siitä syntyneet kustannukset ovat murroksessa. Nyt onkin kreivin aika panostaa toimivaan kotiin, jossa nykyhetki ja tulevaisuus on huomioitu kotoilijoiden eduksi.

Käänteentekevän Kastelli Energiafiksu -paketin turvin pääset iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt.

Kysy kauppiailtamme kuinka voit minimoida asumisen aikaisia kustannuksia uudella -paketilla.

Ota askel kohti energiahuolettomampaa huomista!

Taloesittelyn osoite

Tuurikastie 9
80260 Joensuu

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Tuurikastie on uudella Multimäen asuinalueella, kohteeseen pääsee Karsikon kautta sekä uuden Ilomantsintien liittymän kautta. Kastellin nuoliopasteet ohjaa perille Ilomantsintien uudesta liittymästä.

Taloesittelyt