Taloesittely, Espoo

Tervetuloa uuden Kastelli -kodin esittelyyn!

Esittelyssä Espoon Saunalahdessa meren tuntumassa 2-kerroksinen, moderni Kastellin erillistalo. Tässä kohteessa on 3 huonetta, keittiö, sauna, varasto ja 2 autopaikkaa. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 88,5 m².

Talojen tyylikkäät ulkopinnat kätkevät sisälleen valloittavan valoisat, avarat ja toimivat sisätilat. Kotien tilavat keittiöt ja ruokailutilat kutsuvat kokkaamaan ja viihtymään yhdessä. Pulpettikattoiset puuverhotut rakennukset ovat saaneet julkisivujensa tehosteiksi ruskean laudoitusaiheen mustilla tehosteilla. Parvekkeiden ja terassien muodostama julkisivun ilme on moderni ja yksiöllinen.

Tervetuloa ihastumaan ja tutustumaan, ja varaamaan aika oman unelmakotisi suunnitteluun!

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Salakuljettajantie 3 as J12
02780 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Taloesittelyt