Taloesittely, Espoo (Lakisto)

Tervetuloa uuden Kastelli –kodin esittelyyn!

Tule tutustumaan muuttovalmiiseen Verso 91-muunnokseen. Kohde on nyt luovutusvaiheessa ja valmis.  Kodin huoneistoala on 87 m², kokonaiskerrosala on 100 m² ja rakennusoikeusala on 250 mm us 97 m².

Talossa on lämmitysmuotona sähkölattialämmitys ja lisäksi ilmalämpöpumppu, koneellinen ilmanvaihto sekä tulisijana Konsta-kamiina korvausilmapiipulla. Kiintokalusteet Puustelli, kodinkoneet Siemens, laatat Pukkila Kastellin Collection-valikoimasta. Espoon rantarakentamismääräysten vuoksi vesi-WC:tä ei sallita, joten kohteessa on polttavat sisä-WC:t.

Ajo-opastus Vihdintieltä.

Tervetuloa tutustumaan, ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten!

 

Luotettava markkinajohtaja – kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Vakavaraisuutemme on sinunkin turvasi. Kastellin kanssa unelmiesi kompromissiton koti valmistuu varmasti, turvallisesti ja ajallaan – yli 30 000 yksilöllisesti toteutetun omakotitalon ja hirsikodin kokemuksella. Tarjoamme poikkeuksellisen vahvat hartiat, jotka ovat tukenasi kotimatkasi kaikissa vaiheissa.

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme: Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki sekä suurin muuttovalmiiden kotien toimittaja Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.

Turvallisuutta, huolettomuutta ja toimitusvarmuutta!

Taloesittelyn osoite

Tuhkurilammentie 10
02980 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Vihdintieltä

Taloesittelyt