Taloesittely, Inkoo

Tervetuloa uuden Kastelli –kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan muunneltu, City-malliston Kastelli-koti. Talo on nyt luovutusvalmiina asiakkaalle, sisäseinät levytettynä.  Tämä talo on toteutettu pystyverhouksella, pohjaratkaisu on malliston mukainen lisättynä toisella wc:llä. Katoksia on karsittu toiveiden mukaisesti. Tässä kestosuosikissa on tilava olokeittiö suurilla ikkunoilla ja reilun kokoiset huoneet. Lvis-kalusteet sisältyvät toimitukseen asennettuna, kun asiakas on saanut pinnat valmiiksi ja kalusteet asennettua.

Viittä vaille valmiina toimitetun kodin huoneistoala on 113 m². Pääkuvana on käytetty City-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Tähteläntieltä.

Jos olette suunnitelleet vvv-toimitusta toimituslaajuudeksi, niin kannattaa tulla vilkaisemaan, tervetuloa!

 

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen koti

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Perheesi kompromissiton koti valmistuu Kastellin varmoissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta.

Apunasi on Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan raudanluja asiantuntemus sekä markkinoiden palvelualtteimmiksi koetut kauppiaat!

Taloesittelyn osoite

Takojanpolku 13
10210 Inkoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ajo-opastus Tähteläntieltä.

Taloesittelyt